Mile Kitić o otvorenom braku sa Martom i ljubavnicama: Ja sam malo čudan čovek!

27.08.2022

17:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevač mnoge stvari radi zarad marketinga

Mile Kitić o otvorenom braku sa Martom i ljubavnicama: Ja sam malo čudan čovek!
Mile Kitić i Marta Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Iako na početku osme decenije, pevač Mile Kitić ima brojne nastupe, a na energiji i vitalnosti mogle bi mu pozavideti mnoge kolege. On kaže da je za njegovu mladolikost zaslužna najviše genetika, ali i to što je u svemu umeren.

 - Imam dobru genetiku na majku, zdrav sam i jedem normalno koliko mi treba tako da nemam problema ni sa kilažom. Nekada se malo opustim, kada je neka duža turneja pa se malo i cirka, ne spava se redovno, ali u principu se vide godine mada sam ja stvarno dobar.

Mile se zatim osvnuo na svoje nekadašnje izjave o otvorenom braku sa suprugom Martom Savić. Naime, on je nedavno govorio kako oboje imaju ljubavnike, kao i da im to ne smeta, međutim sada priznaje da je sve radio zarad pažnje medija.

ATAImages/Antonio Ahel
Mile Kitić

 - Malo sam ja čudan čovek! Bilo da su u pitanju emisije ili intervjui, koga interesuje da ja pričam da li sam imao dobar koncert... Moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za seks ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno - rekao je pevač kroz smeh za "Grand Online".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike