Sanja uživa u ljubavi, solo karijeri, a nekad su je povezivali s Anastasijinim Gudeljom: Pevačica poslala jasnu poruku paru!

29.01.2023

11:25

0

Vučićeva ističe i koliko je zadovoljna duetom s Nućijem

Sanja uživa u ljubavi, solo karijeri, a nekad su je povezivali s Anastasijinim Gudeljom: Pevačica poslala jasnu poruku paru!
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačicu Sanju Vučić, nekadašnju članicu sastava „Hurricane", pojedini mediji često su povezivali s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. On je, kao što je i poznato, sada u vezi s njenom koleginicom sa scene, Anastasijom Ražnatović, pa osvrnuvši se na prethodno pomenute navode, Sanja nije mogla a da ne pokuša da (još) jednom zauvek stavi tačku na razna šuškanja.

- To su glupoti! Ja stvarno njima želim sve najlepše i zaista se ne bih više oglašavala na tu temu - poslala je poruku i poznatom paru Vučićeva, kojoj se nedavno pružila prilika da žirira u emisiji „Nikad nije kasno".

Pred snimanje, upitana kakve će kriterijume imati i da li će biti stroga, izjavila je:

- Ne volim da budem previše rigorozna, jako sam liberalna i opuštena. Kriterijumi su samo ti da ja volim da čujem kada neko lepo peva i to je to.

Sanja je, inače, svojom solo karijerom u koju je uplovila iz „Uraganki" izuzetno zadovoljna i to uopšte nekrije.

- Prezadovoljna sam, pesme su dobro prošle, poslebno „Omađijan“; sa Nućijem sam se lepo dogovorila i želela sam da imam duet sa njim – nabrajala je zatim ona za „Grand onlajn", pa otkrila da li joj je teže da nastupa sama ili s grupom.

 

 

- Prednosti su, svakako, to da sam odlučuješ, svoj si čovek, a mane to da je napornije i teže sam nastupati i davati izjave medijima.

O svom ljubavnom životu, međutim, ne želi da priča mnogo, iako maksimlano uživa kraj novog izabranika.

- Smatram da je intima nešto što treba da ostane moje. Igrom slučaja se saznalo da jesam u vezi. Tako da je bilo suludo da skrivam i pravim neku farsu oko toga – zaključila je ona u razgovoru za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike