Sanja o famoznom brijaču, majci, pa strahovima oko hita „Omađijan": Nije još bila ni objavila pesmu, a postala joj dosadna!

01.10.2022

19:36

0

Svakako, imala je veliku podršku nekadašnjih koleginica iz sastava „Hurricane"

Sanja o famoznom brijaču, majci, pa strahovima oko hita „Omađijan": Nije još bila ni objavila pesmu, a postala joj dosadna!
Sanja (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja članica sastava „Hurricane", pevačica Sanja Vučić, okrenula je potpuno novi list. Od njih tri, pored Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, prva je istupila pa javnosti predstavila solo prvenac, koji nosi naziv „Omađijan".

Gostujući u jednoj emisiji priznala je da joj ipak nije bilo baš lako, te da je i te kako imala bojazni kada je ovaj, sada već i veliki hit, u pitanju.

- Jako je čudno što sada svuda idem samostalno. Pre sam mogla to da prepustim koleginicama, a ja se opustim i odmorim, ali sada je sve na meni. TikTok zajednica je najviše „pala" na moju pesmu. Horoskop, natalna karta i ta tematika su vrlo popularne na TikToku – počela je Sanja u „Prvom redu", pa nastavila o podršci nekadašnjih „Uraganki".

„Pesma mi je postala dosadna!"

- Čule su pesmu, svidela im se, podržale su me. Znale su za tu pesmu i ranije. One imaju moju nepresušnu podršku kada se odluče na ovaj korak... Najveća bojazan je naći dobru pesmu. Imala sam sreću da ova pesma stoji već duže vreme, posmatrala sam je, gledala da li će biti dovoljno. Bila mi je nekako dosadna. Previše puta sam je slušala. Kada je izašla shvatila sam da se ljudima sviđa i da je pevljiva - izjavila je Vučićeva.

Sa druge strane, tokom ovog gostovanja se dotakla i svog famoznog brijača - za kog je dobila 55.000 dinara, pa taj novac dala u humanitarne svrhe.

- Istetovirala sam se kod mog tatu-majstora. Pre tetoviranja mora da se obezbedi mesto za tetovažu. On je meni sredio leđa brijačem. Nemam dlakava leđa, nego mi je skinuo te sitne dlačice koje moraju da se skinu. Tatu-majstor je u šali rekao: „Jel znaš za koliko novca možemo da prodamo brijač?” i, onda smo došli na tu ludu ideju da brijač stavimo na aukciju, a novac damo u dobrotvnorne svrhe – objasnila je pevačica.

Zatim, ispričala je da se često čuje s majkom, koja živi u Kruševcu.

- Ne preti i ne urla, ali zna da podvikne. Gleda emisije pa kaže: „Nemoj da praviš te grimase, kako to pričaš, hajde sedi lepo, uspravi se…" Kada se u medijima pojavi nešto pikantno nije najprijatnija. Ako će nešto da izađe, ona unapred zna. Na svu sreću nije bilo ničeg strašnog - kaže Sanja, pa otkriva planove za budućnost na polju muzike.

- Veliki je pritisak i odgovornost, ali ja imam spremljene već tri, četiri pesme unapred. Ne brinem se. Sledeća pesma će verovatno biti duet – zagolicala je mnogima maštu ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike