Sanja Vučić - nova kraljica romskih veselja! Za dva minuta uzme bakšiš od 500 evra: O „Evrosongu" više i ne razmišlja!

10.01.2023

10:25

0

Dok je još bila članica sastava „Hurricane", imala je običaj da se na ovakvom nekom događaju lati mikrofona

Sanja Vučić - nova kraljica romskih veselja! Za dva minuta uzme bakšiš od 500 evra: O „Evrosongu" više i ne razmišlja!
Sanja Vučić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sanja Vučić nova je kraljica romskih veselja - u poslednje vreme navodno je najtraženija na ovim svadbama i proslava punoletstva, a „titula" joj, priznaje, svakako prija. Na jednom snimku koji kruži društvenim mrežama, bivša „Uraganka" za dva minuta je na jednoj ovakvoj tezgu „uzela" čak 500 evra bakšiša, a tada, izvodila je pesmu „Čaje Šukarije".

- Naravno da mi prija što me tako zovu. Baš mi je drago kad neko poželi da mu baš ja uveličam veselje. I dok sam bila u grupi, radile smo takve proslave. Zašto bi me neko zbog toga gledao podrugljivo? - zapitala se u razgovoru za „Informer" Sanja, pa nastavila o tome da li je zadovoljna novcem koji bi zaradila na romskim proslavama i van ugovorene cene. 

- Kad je reč o bakšišu, to funkcioniše malo drugačije, ne bih da objašnjavam... - nasmejala se ona.

Pored dobre zarade, svakako, na ovim se slavljima i sama dobro provede.

- Nisam imala baš nikakve neprijatnosti. Kada bi mi se desile, ne bih pravila haos, nekako bih to rešila - kaže Vučićeva, pa otkriva da li i sama ide put svadbe, uzimajući u obzir koliko uživa u vezi s Nenadom Cicmilom, vlasnikom izvesnog noćnog kluba.

Sanja Vučić, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ne planiram ništa! Planiram samo da „štancujem" pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju, otkriva nam ona, kojoj se nove članice „Hurricane-a" i te kako dopadaju.

- Preslatke su! Divne su, mlade, talentovane... Zadovoljna sam što „Hurricane" nastavlja da radi i ponosna sam što sam im i ja napisala jednu pesmu. Želim im da dostignu i veći uspeh od našeg - otvorila je dušu Sanja, koja se i dalje tek navikava na samostalne nastupe.

- Teže mi je kada nastupam sama... Čujemo se često (Ivana, Ksenija i ona), ali se retko viđamo. Obaveze nam ne dozvoljavaju da se družimo kao ranije. Imam mnogo nastupa, pevala sam i za doček Nove godine, snimala sam duet... - nabraja pevačica, koja više ne bi na „Evrosong".

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić, ATAImages/ A.A.
 

- Mislim da je stvarno dosta - prokomentarisala je na tu temu.

Inače, Sanja bi i te kako volela da snimi duet sa majkom, iako je ona još pre oko dve decenije prestala da peva.

- Volela bih da snimim duet sa njom, ali od toga, nažalost, nema ništa, jer ona to ne želi. Moja majka je davno okačila mikrofon o klin, znam da joj ne bi bilo prijatno... Da je htela i ranije bi se eksponirala u javnosti, ali nju to nikad nije zanimalo - zaključila je Sanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike