Ovo su najbolji i najgori dani koje estrada pamti iz 2022: Doživeli raspade, kupovali nekretnine, slavili nove uspehe...

02.01.2023

07:30

6

Šta je to najbolje, a šta najgore što se javnim ličnostima desilo u 2022. godini otkrili su za 24sedam, a neki odgovori će vas iznenaditi

Ovo su najbolji i najgori dani koje estrada pamti iz 2022: Doživeli raspade, kupovali nekretnine, slavili nove uspehe...
Ljuba Perućica, Sanja Vučić, Sloba Radanović, Marija Mikić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Godina 2022. donela je uspone i padove mnogima od nas, a iako možda mislimo da su poznate ličnosti nedodirljive i da im je život uvek lep, to je daleko od istine.

Svako od njih prošao je u prethodnih 12 meseci kroz lepe i manje lepe stvari, susreo se sa dobrim i lošim, a za 24sedam su podelili šta je to najbolje što će poneti sa sobom u 2023. godinu, a šta ono najgore što im se desilo i što će ostaviti u prethodnoj godini.

Sanja Vučić 

Najbolja stvar: To bi definitivno bio rastanak grupe "Hurricane", ali u smislu da je to dobro jer počinjem neko novo poglavlje, rađa se neka nova ja (smeh). Sam taj momenat osamostaljivanja i sazrevanja je nešto što mi je dalo snagu za sve novo što će mi život doneti.

Najgora stvar: Rastanak grupe mogu da navedem i u ovom slučaju. Završavaju se neke epohalne stvari, celo naše zajedničko bivstvovanje i delovanje, uspomene koje smo napravili.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

Sloba Radanović 

Najbolja stvar: Mnogo lepih događaja mi je donela 2022. godina, toliko da se svakog jutra zahvalim na svemu što mi je dao. Mislim da nemam pravo da tražim ništa više od života. Oženio sam svoju najveću ljubav, saznao sam da ću postati tata jednog dečaka, kupili smo sebi kuću. Gostovao sam u mnogim gradovima u Evropi, u glas su se pevale moje pesme i publika mi je dala mnogo ljubavi, a pokrenuo sam i privatni biznis.

Najgora stvar: U 2022. godini moj kum i menadžer je izgubio svog oca na dan svog 40. rođendana i to me je duboko pogodilo.

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba Radanović

Mirka Vasiljević

Najbolja stvar: U svakoj godini se trudim da pamtim samo lepe stvari i da od njih stvaram lepe osećaje i uspomene. To je nešto što ne može da uzme, kad god ih se setimo, neka radost nam obuzme dušu i srce i izmami osmeh. I od onih najobičnijih dana gledam da stvorim neki lepi momenat jer život brzo prolazi, treba sačuvati zdrav razum. Jedna od lepih stvari je 1. rođendan naše četvrte ćerke gde smo videli veliki napredak, ona je od bebe postala prava devojčica koja je prohodala, naučila sama da jede, da sedi, izgovara neke svoje prve reči. Zatim, snimam seriju "Urgentni centar", ponovo sam u onim rečima "Ton ide, kamera ide, akcija", radila sam sa novim kolegama, stvorila sa njima lep odnos i pomogli su mi da stvorim lep lik. Takođe, više živimo u Srbiji, napokon možemo da puštamo korene, što se tiče dece, ali i mog i Vujadinovog života. Sa porodicom sam imala lepe momente, slavila sam njihovu sreću, pa onda i to što je Vujadin postao pomoćni trener u "Crvenoj zvezdi", što nastavlja karijeru u fudbalskom svetu.

Najgora stvar: Ružne momente sam imala kao i svi na ovoj planeti, ali su to neke stvari koje imale su mogle da se prevaziđu, da se završe, pale su u zaborav i zato ostaju u staroj godini, dok ja hrabro nastavljam dalje, uzdignute glave, sa osmehom na licu i pozitivnom energijom. Bogu hvala, u ovoj godini nisam imala nešto što me je potpuno poremetilo, već su to bili problemi kao i kod većine ljudi. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

Ljuba Perućica

Najbolja stvar: Ovu godinu ću pamtiti po mnogo posla! Ne sećam se da smo ikada radili kao ove godine. Verovatno je razlog tome i što smo dugo pauzirali, pa se sada sve nakupilo. Nešto najlepše što mi se dogodilo u 2022. godini je to što sam postao stric! To je pravo čikino dete.

Najgora stvar: Ne pamtim loše momente u poslu, a i kada ih ima, te ružne stvari brzo zaboravim. Kada je moj privatan život u pitanju, čini mi se da mi je 2021. bila ružnija u tom smislu, jer smo izgubili mnogo bliskih ljudi.

Instagram screenshot / ljubaperucica
Ljuba Perućica

Marija Mikić

Najbolja stvar: Ne mogu da se odlučim jer sam u 2022. godini postala mama i saznala da ću dobiti još jedno dete (smeh). Bukvalno, ova godina me je sasekla, promenila potpuno i to su najlepše stvari koje su mogle da nam se dogode, a i naredna godina će biti takva. Uspeh pesama koje sam snimila takođe, sada mi je i pesma "Kombinacije" nominovana za MAC nagradu, to je stvarno značajno da znaš da se tvoj rad i trud cene. Nije me osećaj prevario što sam sve to radila trudna, sve dođe na nagradu.

Najgora stvar: Hvala na ovom pitanju, jer tek sad shvatam koliko sam srećna kad ne mogu da kažem neku najgoru stvar koja mi se desila. Naravno da svaka godina ima svoje uspone i padove, možda bih izdvojila te neke komentare na društvenim mrežama koje sam dobijala, gde je ljudima više bilo stalo da zavire u moj život i da iznose svoje mišljenje, a ne znaju ni deo onoga kroz šta ja i bilo ko drugi prolazi. Ali opet, ni njima ne treba pridavati previše pažnje jer im je sigurno jako dosadno u životu kad se bave mojim likom i delom, a ne vole me. 

Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
Marija Mikić

Saša Matić

Najbolje: Bila je najlepša sama po sebi ova 2022. godina, svirao sam dve zagrebačke Arene, dve splitske Arene, "Spens" u Novom Sadu.

Najgore: Gubitak nekih dragih ljudi koji, nažalost, odlaze neviđenom brzinom. Dobro je da ove lepe stvari nadmašuju ružne. 

Saša Matić, Skymusic photo team
Saša Matić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike