Zvezde u belom zablistale na crvenom tepihu MAC-a: Glamurozne kreacije milionski auditorijum ostavile bez daha! (FOTO)

26.01.2023

19:45

0

U belom od glave do pete prodefilovali su MAC carpetom i oduševili javnost

Zvezde u belom zablistale na crvenom tepihu MAC-a: Glamurozne kreacije milionski auditorijum ostavile bez daha! (FOTO)
Hurricane - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Glavna tema u celom regionu i večeras je Music Awards Ceremony 2023, a drugo spektakularno veče dodele prestižnih muzičkih nagrada održava se večeras u Štark Areni. Najveće zvezde iz Srbije i regiona prodefilovale su crvenim tepihom, odnosno MAC Carpetom, nakon čega su se smestile u VIP laundž, nasuprot velelepne bine, na koj će svoje audio-vizuelne performanse izvesti najuiticajniji umetnici iz zemlje i regiona.

Prve večeri domaćini na MAC carpetu su bili Biško Jakovljević i Una Senić, koji su s osmehom na licu dočekali i ugostili naše poznate ličnosti i ispoštovali dres kod - sve crno. Večeras je zvezde na MAC carpetu dočekala voditeljka Dana Barbara Gašić.

Večerašnji dres-kod je bela garderoba, a naše poznate ličnosti su za ovu glamoruznu priliku nadmašili sami sebe.

24sedam/Goran Sivački
Džejla Ramović

Na velikoj sceni program večeras vode reperka Mimi Mercedes i mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž, a dok se atmosfera pred početak muzičkog spektakla zahuktava, poznati su prodefilovali crvenim tepihom i glamuroznim kreacijama izazvali lavinu reakcija javnosti.

Za ovu priliku specijalno su se pripremali danima, a među prvima reflektore paparaca i okupljenih medijskih ekipa na svojoj koži osetili su Teodora Džehverović, Savo Perović, Vanja Mijatović, Džejla Ramović, Kaja Ostojić, Uki Ku, Zorana Jovanović Zoranah, Mahrina, Di.džej Lea, Heni, Nikolija, Hurricane i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike