Teodora Džehverović progovorila o raskidu s Ninom i nastavku komunikacije s Nejmarom: Plakala sam danima! (VIDEO)

26.01.2023

19:27

3

Pevačica prisutne svojom toaletom ostavila bez daha, a ono što sledi na velikoj sceni prepričavaće se danima

Teodora Džehverović progovorila o raskidu s Ninom i nastavku komunikacije s Nejmarom: Plakala sam danima! (VIDEO)
Teodora Džehverović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Večeras se održava drugo spektakularno veče dodele prestižnih muzičkih nagrada Music Awards Ceremony 2023. u Štark Areni. 

Najveće zvezde iz Srbije i regiona upravo pristižu u Arenu, a na crvenom tepihu dočekali su ih brojne medijske ekipe i paparaci među kojima je i ekipa 24sedam.

Dres kod za večerašnju ceremoniju je bela garderoba, a među prvima koja je stigla na crveni tepih, jeste pevačica Teodora Džehverović, koja je na visokom nivou ispoštovala pravila ceremonije i pojavila se u dugačkoj beloj haljini sa dubokim prorezom.

24sedam/Danica Božović
Teodora Džehverović

- Jako sam srećna i zadovoljna! Ovo mi je nagrada života - podelila je Teodora prve utiske pred spektakularni nastup koji će večeras izvesti pre milionskim auditorijumom.

Osvrnula se i na prinovu koja se željno iščekuje u njenoj porodici, pa otkrila zašto je njen brat Sava Džehverović za ćerku odabrao ime slično njenom.

- Danima sam plakala jer nisam mogla nikome da kažem, a toliko sam bila srećna zbog ovoga. Sava je oduvek zamišljao da će imati devojčicu i da će se zvati Dorotea, slično kao Teodora. Ne treba da bude naslednica Teodore, nego Save i Adriane. Ja sam žensko i radujem se tome, mislim da ću biti dobra majka, ali te stvari čovek ne može da planira - počela je Teodora.

Osvrnula se na svoj ljubavni život i belu haljinu, pa otkrila da li ona sluti na udaju.

- Svi smo večeras u belom, tako da je ovo dres kod. Ja prepuštam da Bog kaže kada je vreme. Ubuduće ne pričam o svom ljubavnom životu. Kada budem imala sledeće veze to niko neće znati. Zašto bi bilo koga zanimao moj privatni život. Trudiću se uvek ubuduće da to sakrijem i ne pričam o tome, tako neću ni sada - bila je jasna pevačica.

24sedam/Goran Sivački
Teodora Džehverović

- Daleko do toga da sam razočarana u ljubav, to je najlepša stvar na svetu, ali o ljubavi ne želim više da pričam - dodala je Todora.

Teodora je nedavno pazarila nekretninu u Beogradu, a sada otkriva i da se uselila u svoj novi stan.

- Ne planiram ništa, malo treba uživati u životu. Zvanično sam se uselila u novi stan i po tom pitanju je sve kako treba - priznala je Teodora.

Za kraj se osvrnula na medijski rat Devita i Milija, s obzirom da je sa obojicom u dobrim odnosima.

24sedam/Goran Sivački
Teodora Džehverović

- Devito je moj priajtelj, nemam šta d akažem na svađu sa Milijem. Nije to moja stavr - rekla je pevačica.

Na pitanje o Nejmaru želela je da ostane misteriozna, te nije želela da otkrije da li se komunikacija sa slavnim fudbalerom nastavila. Šta je Teodora još imala da keže, pogledajte u videu i nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike