Zorannah nikad otvorenija! O aferi sa Nućijem, partnerima, trudnoći, prijateljima i rijalitiju: Raspoloženje mi zavisi od muškaraca (VIDEO)

26.01.2023

11:08

0

Influenserka je otvorila dušu na mnoge teme i iznela svoje mišljenje

Zorannah nikad otvorenija! O aferi sa Nućijem, partnerima, trudnoći, prijateljima i rijalitiju: Raspoloženje mi zavisi od muškaraca (VIDEO)
Zorana Jovanović Zorannah - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah bila je protekle večeri na dodeli nagrada "Music Awards Ceremony 2023" (MAC), a ovom prilikom dotakla se i nekih priča o svom životu.

Ona je, naime, razgovarala sa medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, te tako progovorila o muškarcima, ljubavnom životu i prijateljstvima.

Zorannah priznaje da ne voli da se njen privatni život raspreda u javnosti i medijima, pa se dotakla priče o aferi sa Nućijem.

- To za Nućija mi je smešno jer on je jako dobar dečko. Preduhovit je, Lav u horoskopu, ego ludilo (smeh). Ne znam zašto nas povezuju. Čovek je izvođač, svi ga kače na Instagramu. Nije skroz moj tip, ali šta znam. Oblačenje mi se ne sviđa (smeh) - rekla je ona, pa otkrila da li ima dečka:

- Kod mene uvek nešto postoji, ali o tome ne pričam. Meni raspoloženje zavisi od muškarca, ali ima i raznih drugih stvari koji me čine srećnom. U vezama se ponašam zavisno od horoskopskog znaka partnera. Ne verujem puno, ali verujem da su neke karakteristike deo znaka.

Milan Maricic/ATAImages
Zorana Jovanović Zorannah

Prijateljstva

Jovanovićeva se osvrnula i na to kakva je kada se posvađa sa nekim.

- Zavisi da li želim da ostanem prijatelj s nekim ili ne želim što je bio slučaj u mnogim slučajevima, ja se ni ne svađam, samo se sklonim i ne komuniciram više. Uporno pričam ne primam više nove ljude u svoj život i uvek me to dočeka na druga vrata i uleti mi neko u život. Ne obazirem se na prošlost i ne kajem se ni za šta. Sve što se dešava u životu, dešava se s razlogom.

O trudnoći

Kako je nekoliko trudnica prošetalo protekle večeri čuvenim MAC crnim tepihom, Zorannah je otkrila da li bi ona tempirala da joj dete bude određeni horoskopski znak, kao i da li bi skrivala trudnoću od medija.

- Kad bi moglo da se tempira, to bi bilo super (smeh). Nije mi bitno, samo ne bih volela da mi sin bude u znaku Blizanca, oni su katastrofa - rekla je ona, pa nastavila:

Milan Maricic/ATAImages
Zorana Jovanović Zorannah

- Smatram da je jako teško biti majka u javnosti, jer šta god uradio, ne valja. Iskreno, ne znam da li bih skrivala, još ne razmišljam o trudnoći.

Da li bi snimila rijaliti

- Ako je u pitanju rijaliti koji bi mene pratio, možda. Sigurno ne bih pristala za bilo šta jer time puštaš nekoga da te prati ceo dan, ulazi ti u tvoju intimu. Sve ima svoju cenu. Sa druge strane, imam svoj rijaliti na Jutjubu, ali mogu da doziram koliko i šta ćeš da ubacuješ - zaključila je ona.

Amir Hamzagic/ATAImages
Zorana Jovanović Zorannah

O čemu je Zorannah još pričala i koji joj je bio najteži životni period pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike