Vojaž se oglasio nakon saobraćajne nezgode: Otkrio detalje nemilog događaja, pa uputio važan apel!

21.01.2023

17:40

0

Treper je ukazao pomoć i dao primer drugima kako se postupa u situacijama kada naiđemo na nezgode na putu

Vojaž se oglasio nakon saobraćajne nezgode: Otkrio detalje nemilog događaja, pa uputio važan apel!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Vest da je mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž doživeo saobraćajnu nezgodu tokom povratka u Srbiju odjeknula je kao bomba u svim domaćim medijima, a Vojaž se sada oglasio i objasnio detalje nemilog događaja.

Naime, Vojaž je zabrinuo fanove i celokupnu javnost objavivši fotografije smrskanog automobila na zavejanom putu uz komentar "Hvala ti, Bože".

Mnogi su u prvi mah pomislili da je upravo treper doživeo saobraćajnu nezgodu po povratku sa nastupa, a on se sada oglasio na svom Instagramu i detaljno objasnio o čemu se radi, čime je stavio tačku na spekulacije.

Instagram printscreen/Voyage.mp3
Vojaževo saopštenje nakon vesti o udesu

- Nisam ja imao udes, nego vozilo ispred mene. Moja ekipa i ja smo pomogli čoveku koji je imao udes. Napisao sam "Hvala Bogu" jer niko nije povređen. Vozite oprezno - poručio je Vojaž u saopštenju na svom Instagram nalogu.

Mnogima je pao kamen sa srca kada su pročitali o čemu je reč, a mladi treper je još jednom pokazao kako treba da se postupi u sličnim situacijama. On i njegova ekipa su pružili pomoć čoveku koji je doživeo nezgodu na zavejanom putu, a Vojaž je potom i apelovao na sve pratioce da voze oprezno.

24sedam/Katarina Mihajlović
Mihajlo Veruović Vojaž

Podsetimo, Mihajlo Veruović Vojaž je nedavno u velikom intervjuu za 24sedam progovorio o brojnim životnim, ali i estradnim temama, pa priznao da bi do 25. godine voleo da se penzioniše i postane mlad otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike