Druga strana Mimi Mercedez: Odlučila sam da promenim sve u vezi sa sobom (VIDEO)

03.01.2023

14:32

0

Pevačica je odlučila da promeni svoj dosadašnji način stvaranja

Druga strana Mimi Mercedez: Odlučila sam da promenim sve u vezi sa sobom (VIDEO)
Mimi Mercedez - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Mimi Mercedes nedavno je napunila 30. godina, i kako kaže u sekundi je sazrela, te svojoj vernoj publici želi da pokaže njenu drugu stranu. Naime, ona je odlučila da promeni sve u vezi sa sobom, te se to odrazilo i na njeno muzičko stvaranje. 

Ona kao izvođač odstupa od svega konvencionalnog i viđenog, a svoje umeće će predstaviti na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) 26. januara. 

24sedam/Nenad Vujanović
Mimi Mercedez

S obzirom na to da su se njene numere „Ratatata“ i „Dajive komi“ našle u trci za priznanje u kategorijama New age kolaboracija, nije iskuljučeno da na pozornicu izađe as još jednim priznanjem u rukama. 

Mimi je otvoreno pozvala fanove da putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije glasaju za nju, i tako otkrila u kakvom stajlingu će se te večeri pojaviti. 

Inače, svoje učešće na MAC-u potvrdili su i: Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matič, Aco Pejović, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mahrina, Coby, Lacku i Albino.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike