Ovo je stan Bekvalčeve koji je nedavno renovirala za 100.000 evra! Suva elegancija i prostranstvo, sve podseća na dom Kim Kardašijan! (FOTO)

25.01.2023

07:30

4

Nataša je opremila stan po poslednjoj modi

Ovo je stan Bekvalčeve koji je nedavno renovirala za 100.000 evra! Suva elegancija i prostranstvo, sve podseća na dom Kim Kardašijan! (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac je pre tri godine zbog poslovnih obaveza odlučila da njeno stalno mesto boravka bude sprska prestonica, te se iz Novog Sada preselila za Beograd. Prošle godine se maksimalno posvetila renoviranju svog doma na Dedinju gde živi sa ćerkama. 

Šest meseci je trajalo renoviranje stana, a ovo zadovoljstvo ju je koštalo 100.000 evra, kako su pisali mediji. U stanu je promenila sve do najmanje sitnice, a za jedan krevet je samo dala 2.500 evra

ATAImages/ M.M.
Nataša Bekvalac

Njen dom se nalazi u elitnom naselju u Beogradu - na Dedinju, a enterijer istog pevačica je uredila po poslednjoj modi, što se može odmah primetiti, s obzirom na to da Bekvalčeva neretko sa pratiocima na Instagramu deli fotografije i snimke svoje svakodnevice. 

- Neke žene daju čitava bogatstva na torbe, cipele, nakit. Sve to razumem, ali ja sam druge fele. Prijatelj mi je jedanput rekao da se tresem pred dobrim komadom nameštaja kao normalne žene u Šanelu. Nije pogrešio. Svoj stran sam vratila u sivu fazu i gotovo šest meseci trajalo je renoviranje od poda do plafona. Nijedna stvar, komad nameštaja, čak ni sitnica nisam želela da me vraća u prošlost - napisala je u jednoj od svojih objava Bekvalčeva. 

Prostrani dnevni boravak opremljen je nameštajem u svetlim nijansama i preovladava bela boja. U dnevnoj sobi se nalazi i velika garnitura sive boje ispred koje je veliki televizor, ali i kamin, a ovaj kutak joj je idealno mesto za fotografisanje. 

Viseći lusteri neobičnog oblika su takođe nešto što doprinosi lepoti enterijera ove prostorije, dok se na sredini sobe nalazi masivni sto od punog drveta i raznorazne police. 

U kuhinji, gde Bekvalčeva takođe voli da provodi vreme i sprema sa naslednicama ručak, je sve u beloj i boji drveta, a ovaj kutak je opemljen svom neophodnom belom tehnikom za jednu domaćicu.

Po svemu sudeći, Nataša nije žalila novca za uređenje stana, a fanovi Kim Kardašijan će shvatiti da Bekvalčeva ima gotovo isti ukus za kućni dekor kao i rijaliti zvezda, budući da obe u svom domu imaju identične komade nameštaja u svetlim bojama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike