Detalji iz domova poznatih Srpkinja za kojima svi žudimo: Tapete, neobične komode i posebne lampe, ovo je njihov stil (FOTO)

22.10.2022

06:45

1

Trudile su se da budu jedinstvene i drugačije od svega što smo do sada videli

Detalji iz domova poznatih Srpkinja za kojima svi žudimo: Tapete, neobične komode i posebne lampe, ovo je njihov stil (FOTO)
estrada vila1 copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Naše poznate ličnosti neretko na svojim društvenim mrežama podele detalje iz svojih domova koji nas često oduševe, ali i inspirišu kako da uredimo svoj životni prostor.

Nataša Bekvalac

Popularna pevačica ima ogroman salaš u Čeneju, koji je prvenstveno kupila kako bi tamo živela sa ćerkama. Međutim, u jednom trenutku odlučila je da ovo velelepno zdanje izdaje za razne prilike, pa smo tako mogli da vidimo i kako ga je sredila.

Jedna od soba u kući je u roze i belim tonovima, a posebnu draž joj daju tapete. Na jednom celu zidu nalaze se tapete na kojima je slika ptica flamingo, koje su ovaj prostor oplemenile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 22:22 House (@22.22house)

Nina Seničar

Nina Seničar i njen suprug Džej Elis pazarili su sredinom ove godine kuću u Los Anđelesu, a to zadovoljstvo ih je koštalo 4,5 miliona dolara. 

Iako možda nije detalj kao tapete u slučaju Nataše Bekvalac, Nina u svom domu ima bioskop na otvorenom! Nema sumnje da sa naslednicom Norom Grejs i suprugom i te kako uživa u gledanju filmova i serija.

Lidija Vukićević

Dom poznate glumice videli smo mnogo puta na njenom nalogu na Instagramu i svaki put nas je ostavljala bez daha. Mnoštvo različitih detalja uklopljenih zajedno čine životni prostor baš po Lidijinom ukusu, a njen dom odiše komforom.

Posebno mesto zauzima prostor za čitanje, a komoda koja se tu nalazi, kao i svi detalji na njoj, pokazatelj su stila koji Lidija ima.

Emina Jahović

Dom Emine Jahović je pun dobrih detalja, poput masivnog zlatnog ogledala. Sa njim rizikujete da prostor deluje "kič", međutim ukoliko vam je ostatak stana uređen u minimalističkom stilu – ovo je idealno ogledalo za vas.

Ona je sa svojim pratiocima podelila i crnu lampu nesvakidašnjeg dizajna, ispod koje je napisala: „Moj skakavac”. 

Milica Pavlović

Pevačica ima zanimljivu policu za knjige, ali i vaze i manje skulpture. Policu je uklopila uz jednostavnu sivu sofu, koktel stočić iz dva dela i lampu u istoj boji.

Ana Sević

Dom pevačice koji deli sa suprugom i troje dece je u potpunosti moderan i opremljen tako da ima sve što im je potrebno za život.

Zanimljivi komadi nameštaja, poput nesvakidašnje police koja se nalazi ispod televizora, kao i interesantne umetničke slike na zidovima, čine da njihov dom izgleda svetski. 

Ana Ivanović

Poput Lidije Vukićević, i naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović ima svoj prostor za čitanje, a kako se čini, ono što joj je bilo najbitnije jeste da joj bude udobno.

Siva fotelja na pruge i tabure u istoj boji, kao i sitni detalji okolo, pokazatelj su da Ana i te kako ume da se opusti i uživa čitajući svoje omiljene autore.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike