Nataša Bekvalac živi na visokoj nozi! Kamin, pliš i kristali: Pevačicin porodični dom odiše luksuzom! (FOTO)

03.02.2022

19:47

1

Iako je izjavila da će stan u Beogradu prodati, ona se ipak, predomisila, te ga je preuredila i dodala mu onu žensku notu

Nataša Bekvalac živi na visokoj nozi! Kamin, pliš i kristali: Pevačicin porodični dom odiše luksuzom! (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright Printscreen Instagram/bekvalceva Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac živi život na visokoj nozi. Ona poseduje dve luks nekretnine, jednu u Novom Sadu, a drugu u srpskoj prestonici, daleko od gradske vreve.

Novosadska barbika se 2018. godine preselila u svoj rodni kraj, a iako je izjavila da će stan u Beogradu prodati, ona se ipak, predomisila, te ga je preuredila i dodala mu onu žensku notu.

Sve je uređeno sa stilom i opremljeno najskupljim komadima nameštaja, koje je pevačica sama birala, a osim dnevnog boravka, kuhinje i kupatila, stan poseduje još dve sobe. 

U ogromnoj dnevnoj sobi nalazi se kamin, a beli zidovi upotpunjeni su ramovima slika različitih oblika i veličina. Police sa knjigama koje takođe daju posebnu notu ovom stanu, a tu su i dva viseća lustera, jedan sa kristalima, dok je drugi nešto svedeniji. 

U produžetku dnevne sobe nalazi se i trpezarijski sto, a stolice rađene tako da budu udobne i prevučene su materijalnom koji podseća na pliš. Sa strane je i mala kuhinja sa šankom opremljena belom tehnikom. 

Tokom novogodišnjih praznika, pevačicin porodični dom dobija potpuno drugačiji izgled, a Bekvalčeva se svojevremeno i pohvalila kako stan izgleda kada je sve okićeno i svetlucavo.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike