Ovako izgleda luks kompleks u koji se uselila Vesna Zmijanac! Pevačica za novi stan iskeširala 350.000 evra (FOTO)

25.11.2022

07:58

0

Zmijančeva se sa Vračara preselila u ulicu Kneza Miloša, i to u zgradu u okviru novog luksuznog kompleksa gde se nekada nalazila zgrada američke ambasade

Ovako izgleda luks kompleks u koji se uselila Vesna Zmijanac! Pevačica za novi stan iskeširala 350.000 evra (FOTO)
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svu zaradu i ušteđevinu pevačica Vesna Zmijanac ulaže u nekretnine. Osim vile na Bukulji, ona ima stan na Vračaru, a kako bi bila bliže ćerki i unukama, nedavno je kupila još jedan luks nekretninu u srpskoj prestonici, za koju je iskeširala 350.000 evra.

Naime, Zmijančeva se sa Vračara preselila u ulicu Kneza Miloša, i to u zgradu u okviru novog luksuznog kompleksa gde se nekada nalazila zgrada američke ambasade. 

Kako se saznaje, cena kvadratnog metra na ovoj lokaciji je 4.000 evra, a ona se odlučila za veliki stan od 90 kvadrata.

Do kupovine nove nekretnine došlo je nedugo pošto je prodala stan na Voždovcu, te je novi pazarila još dok je bio izgradnji, kada je cena bila daleko niža nego sada.

Vesna je vodila brigu o svakom detalju, pa je unajmila i arhitektu koji joj je pomogao u realizaciji. 

 

Stan je prostran i pored velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase, a da je zgrada dobro obezbeđena govori i to što ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen zelenilom, pa pruža neophodni mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

Inače, zgrada u kojoj pevačica sada živi pripada novom ekskluzivnom kompleksu s konceptom pametnih zgrada, u kome pored nje, stanove imaju još neke poznate ličnosti, a sve je ovo ispratila ekipa emisije Paparaco lov koja je pevačicu dopratila do ulaza nove luks zgrade, koja je nedavno opremljena. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike