Kajli Džener se pojavila sa odrubljenom glavom lava na ramenu! Američka starleta šokirala planetu ekstravagantnim stajlingom! (FOTO)

23.01.2023

14:17

0

Ovo je samo još jedno u nizu ekscentričnih izdanja mlade milijarderke

Kajli Džener se pojavila sa odrubljenom glavom lava na ramenu! Američka starleta šokirala planetu ekstravagantnim stajlingom! (FOTO)
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Mlađa sestra najslavnije starlete na svetu Kim Kardašijan, Kajli Džener pojavila se danas na reviji luksuznog modnog brenda Skipareli, u sklopu Nedelje visoke mode u Parizu. Dženerova je tom prilikom ponela ogromnu 3D glavu lava, zakačenu za svoju crnu uzanu haljinu, i time privukla pažnju svih prisutnih, ali i medija širom planete, koji su se brzinom svetlosti raspisali o ekstravagantnom izdanju mlade milionerke. 

Profimedia
Kajli Džener na Nedelji mode Parizu

Kajli je stajling upotpunila ekscentričnim parom zlatnih cipela sa imitacijom ljudskih prstiju, a uz to je nosila i torbu od zmijske kože u zlatnim tonovima. Ona se na reviji pojavila sama, a društvo u prvom redu pravile su joj brojne holivudske zvezde, poput Dajen Kruger, ali i američka reperka Doja Ket

Profimedia
Kajli Džener na Nedelji mode Parizu

Interesantno je da se na pisti u istoj haljini iz najnovije kolekcije pojavila i manekenka ruskog porekla Irina Šajk, što je navelo brojne modne blogere, ali i pratioce na društvenim mrežama, da pokrenu debatu o tome kojoj poznatoj dami ovaj nesvakidašnji komad garderobe bolje stoji. 

Printscreen Instagram/kyliejenner
Kajli Džener sa sinom

Podsetimo, nakon višemesečne agonije zbog imena drugog deteta Kajli Džener, starleta je konačno otkrila kako je nazvala svog naslednika. Iako je prvobitno pao izbor na ime Vulf, mlađi brat Stormi Vebster se, naime, ipak zove Er. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike