Kim Kardašijan održala predavanje na Harvardu: Posetom iznenađenja šokirala studente, ali i planetu! (VIDEO)

22.01.2023

06:59

0

Starletu su ispratili i kamermani, a sve će biti prikazano u njenom rijaliti programu krajem ove godine

Kim Kardašijan održala predavanje na Harvardu: Posetom iznenađenja šokirala studente, ali i planetu! (VIDEO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Planetarno popularna starleta, Kim Kardašijan, u petak je posetila poslovnu školu na Harvardu i kao gostujući predavač održala predavanje na kom je govorila o uspehu svog, više milijardi dolara vrednog, biznisa sa odećom za oblikovanje "SKIMS". Međutim, ljudi na internetu nisu bili oduševljeni ovim događajem, a komentari su se samo nizali.

Ekipa snimatelja je pratila rijaliti zvezdu, a njena poseta je bila pravo iznenađenje za tamošnje profesore, kao i studente. Većina njih nije znala da će Kim i suosnivač pomenutog brenda, Džens Gred, prisustvovati ovom seminaru.

Kim je za ovu priliku odabrala svedeno crno odelo, kao i dugački crni kožni kaput i čizme. Pridružila se predavanju i studentima pričala o svojim raznim poslovnim poduhvatima. Iako je više sedela sa strane, Kim je i te kako bila uključena u predavanje.

Po odlasku iz škole, Kim su usnimile medijske ekipe i paparaci koji su čekali ispred, a ona je našla vremena da pozdravi pratioce i fanove.

- Izgledala je baš kao na TV-u. Bila je zadivljujuća i baš onakva kakva je prikazana, upravo tako izgleda. Kada je odlazila, mahala nam je - dodaje izvor sa lica mesta, prenosi People.

Ranije u petak ujutru, neposredno pre odlaska na predavanje, Kim je otišla na trening, gde je viđena kako vežba na spravi koja simulira penjanje po stepenicama.

Profimedia
Kim Kardašijan

Njena poseta Bostonu nije potrajala. Nakon što je u četvrtak kasno uveče doletela, njen privatni avion je iz Bostana poleteo već u petak popodne.

Američki mediji prenose da će Kardašijankino putovanje na Harvard biti prikazano u okviru njenog rijalitija "Kardašijanovi", krajem 2023. godine.

Podsetimo, Kim Kardašijan je na MET balu krajem prošle godine nosila originalnu haljinu Merilin Monro, koju je ona nosila 1962. godine kada je otpevala rođendansku pesmu predsedniku Kenediju. Nedavno je kupila i luksuzni privezak koji je pripadao princezi Dajani.

AP/Evan Agostini
Kim Kardašijan

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike