Kajli Džener i Travis Skot ponovo raskinuli: Ljubav se ugasila pred prvi rođendan sina!

09.01.2023

06:45

0

Paru je u planu da ostanu u dobrim odnosima, zbog dece

Kajli Džener i Travis Skot ponovo raskinuli: Ljubav se ugasila pred prvi rođendan sina!
Kajli Džener i Travis Skot - Copyright Profimedia

Najmlađa članica „Kardašijan-Džener klana", Kajli, i reper Travis Skot ponovo su stavili tačku na svoju ljubav, manje od godinu dana otkako su dobili sina. Prema daljim napisima stranih medija, par planira da svakako ostane u dobrim, prijateljskim odnosima, najpre zbog dece koju imaju zajedno. 

Naslednik je rođen proteklog februara, a imaju i četvorogodišnju ćerku Stormi. Ime mališana još nije poznato javnosti, otkako su rešili da ga promene. Isprva, glasilo je Vulf Vebster. 

Definitivno se rastali?

Tamošnji insajderi ispričali su za medije da Kajli i Travis Božić i Novu godinu nisu proslavili zajedno, ali da među njima nema „zle krvi". 

Kajli Džener i Travis Skot, Profimedia
 

- Trebalo je da se okupe, ali to se nije desilo. Ljubav se ponovo ugasila. Ona je s porodicom i prijateljima otputovala na odmor u Aspen - rekao je jedan izvor, prenosi „Mirror", dok drugi objašnjava kako ovo nije prvi put da je ovakva situcija, ali je moguće da je i poslednji. 

- Oni su poznati po tome što se čas vole, čas ne. Ovo je sada možda i definitivno kraj... Ali u dobrim su odnosima. Briga o deci im je oboma prioritet. 

Podsetimo, Kajli i Travis su prvi put viđeni zajedno na jednom festivlu 2017. godine. Godinu dana kasnije, dobili su ćerku. Već 2019. su se prvi put zvanično razišli, ali su tokom pandemije u karantinu bili zajedno, najpre zbog male Stormi. 

Posle nedelja spekulacija o pomirenju, Kajli je u februaru 2021. rodila sina. Ponosni roditelji su dečaku dali ime Vulf, ali su ubrzo rešili da ga promene

Ono još uvek nije poznato za javnost, niti su se glavni akteri priče oglašavali javno o svom novom rastanku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike