Luksuzni privatni avion Kajli Džener: Ima apartman za zabavu, dva kupatila i privatnog kuvara koji sprema šta god ona poželi (FOTO)

22.10.2022

21:39

0

Nije žalila novac kada ga je kupovala, a potom i sredila prema svom ukusu i potrebama

Luksuzni privatni avion Kajli Džener: Ima apartman za zabavu, dva kupatila i privatnog kuvara koji sprema šta god ona poželi (FOTO)
kajli dzener avion copy - Copyright Profimedia

Kajli Džener i uopšte cela porodica Kardašijan je veoma bogata, pa sebi mogu da priušte šta žele. Najmlađa milijarderka na svetu je tako sebe počastila privatnim avionom 2020. godine, za koji je iskeširala čak 72,8 miliona evra!

Putnički avion je 18 metara dugačak i 2,5 metara širok, a u potpunosti je prilagođen vlasnici. Ona u njemu ima bež sedišta sa njenim inicijalima, rasvetom u boji na plafonu i čak nekoliko prostorija, uključujući apartman za zabavu, glavni apartman, dva kupatila, galeriju, prostor za odmor posade, garderober i nekoliko ostava.

Printscreen Instagram/kyliejenner
Kajli Džener

Pored toga, kad god neko leti avionom, tu je i privatni kuvar, pa je tako jelovnik veoma luksuzan. 

U jednoj epizodi porodičnog rijalitija videli smo da je njena sestra Kendal pozajmila avion da bi putovala sa prijateljicama, pa se tako vidi izbliza jelovnik na kom mogu da se naruče azijske salate sa piletinom, "Kapreze" salata, kao i bezglutenska piletina "Alfredo".

Pored toga, u avionu putnici mogu da uživaju u koktelima kao što su margarita od jagode pomešana sa tekilom "818", vodku od brusnice i ličija, te šampanjac od ruže.

Kako se navodi, Kajli troši čak pet miliona godišnje na održavanje aviona!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike