Milica Todorović u providnoj čipki digla temperaturu u studiju, pa pokazala novog emotivnog partnera! (FOTO)

18.01.2023

08:55

0

Pričom o ljubavnom životu nasmejala je široki auditorijum

Milica Todorović u providnoj čipki digla temperaturu u studiju, pa pokazala novog emotivnog partnera! (FOTO)
Milica Todorović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović je sinoć gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, kako bi ispromovisala svoju novu duetsku pesmu sa Dejanom Matićem.

Milica je vedrim duhom i dobrim raspoloženjem digla atmosferu, a sve je dodatno zagrejala i svojim izazovnim stajlingom za ovu priliku. Naime, njen čipkasti bodi je otkrivao mnogo, i zagolicao maštu jačeg pola.

Milica je otvoreno govorila o emotivnom statusu, priznala je da je već duži vremenski period sama, nema emotivnog partnera, ali je priznala da ima devojku koju je upoznala preko Instagrama.

Pobednica "Zvezde Granda" u programu uživo rešila je da pokaže ko je njena najveća ljubav, pa je pozvala da dođe u studijo. Nakon priznanja u studio je uštelo njeno kuče, kog je predstavila kao devojku i nasmejala milionski auditorijum.

Usledila su pitanja koja su postavljali ljudi na Instagramu, a jedno je glasilo "Kada ćeš nas obradovati novim partnerom?", našta je Milica imala interesantan odgovor.

- Je l' vas to raduje? Svi što se mene tiče je l' si našla momka, vreme ti je, hoćeš da se udaš, što mi je vreme, hoće da me se otarase, možda neću biti u zemlji. Ništa na vidiku, solo sam. Ovo je moja devojka, moja ljubav najveća. Preko Instagrama smo se upoznali - našalila se Milica Todorović.

Medijske navode oko angažmana na seriji "Pevačica" gde će navodno naslediti ulogu koleginice Milicu Pavlović, nije želela da komentariše, jer još uvek ne sme da otkriva detalje ugovora.

ATAImages/ M.M.
Milica Todorović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike