Karleušino proročanstvo za „Zvezde Granda”: Viki će pisati knjigu o meni, Popović će misteriozno nestati, a evo šta kaže o Ceci

16.01.2023

10:50

3

Pevačica nikoga nije štedela

Karleušino proročanstvo za „Zvezde Granda”: Viki će pisati knjigu o meni, Popović će misteriozno nestati, a evo šta kaže o Ceci
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša je napustila žiri muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, ali od svog odlakska koristi svaku priliku da prozove nekadašnje kolege. Kako joj je Viki Miljković stala na žulj i prozvala je putem Instagrama, usledila je još jedna opaska na račun svih članova žirija. 

- Moje proročanstvo za „Zvezde Granda” kada sam rekla da su mrtvi bez mene se naravno odavno obistinilo. Sada, pošto Viki nije bila dobra, moraću da objavim novo proročanstvo za naredni period:

Instagram printscreen/karleusastar
Karleušino proročanstvo za "Zvezde Granda"

 

1. „Zvezde Granda” će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

2.United Media koja je kupila „Grand” tužiće Sašu Popovića za milionsku odštetu zbog stopostotnog pada rejtinga.

3. Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupiće tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

3. Viki će platiti da joj neko napiše knjigu „Kako sam sedela pored JK”. Od prodaje, živeće skromno u nebitnosti do kraja života.

4. Marija će roditi bebu i nastaviće svoju muzičku karijeru.

5. Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani.

6. Ceca će sa „decom” preći u „Zadrugu” i biće ugovorom obavezana da ne sme da progovara. Njen sin će tamo početi vezu sa jednim učesnikom, a kasnije i promeniti pol pred kamerama u novom rijalitiju Željka Mitrovića pod nazivom „On ona ono oni”. Ćerka će ispasti već u prvim nominacijama sa najmanje glasova gledalaca i postaće kafe kuvarica.

7. Ana Bekuta će nastaviti sa svojom blistavom karijerom.

8. Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sedeti u „Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje.


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike