Milica Todorović otkrila kakav odnos ima sa kolegama: Ceca me pozove da me kritikuje! Priznala da joj se dopada jedan maneken!

09.01.2023

07:59

0

Pevačica je ispričala razne situacije iz svog života

Milica Todorović otkrila kakav odnos ima sa kolegama: Ceca me pozove da me kritikuje! Priznala da joj se dopada jedan maneken!
Milica Todorović - Copyright Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Milica Todorović je poznata po tome da nema dlake na jeziku, pa često nekad otkrije o svom životu i više nego što bi trebalo, zbog čega se posle pomalo i pokaje. 

Tako je sada ispričala da je čak i kolege zovu kada vide da je preterala, te otkrila da ju je Ceca Ražnatović kritikovala.

ATAImages/ M.M.
Milica Todorović

- Stalno me kritikuju zbog mog smeha koji je tako malo napadan, i ženstvenosti koja ne dolazi baš često do izražaja jer mi je prosto takav karakter. Moje koleginice znaju da me pozovu zbog toga. Ceca zna da me pozove i kaže: “Je l’ si mogla ovde malo manje da se glupiraš ili više da se smeješ?” Ja samo kažem: “Okej, Ceki”. Skoro me zvala da me pohvali - kaže ona.

Milica, inače, o privatnom životu ne voli preterano da priča, ali je poznato da sada nema dečka, barem javno. No, to je nije sprečilo da otkrije ko je, po njoj, najseksepilniji muškarac na javnoj sceni.

- Mi imamo lepe momke, ali i devojke. Hajde da kažem, jedan dečko koji je model, zove se Dušan Šušnjar. Ne poznajem ga, ali ga znam sa Instagrama - ispričala je pevačica.

Blamova ima puna, ali Milica priznaje i da se ne srami previše. Međutim, ono što joj smeta je upravo to što nekad previše ispriča.

ATAImages/ M.M.
Milica Todorović

- Slabo se sramim. Uglavnom ne volim kada gostujem u nekim emisijama pa tamo ispričam i što bi trebalo i što ne bi. Kasnije, kad pogledam na televiziji i čujem šta sam izgovorila, onda znam da kažem: “Jao, majko mila, šta mi je ovo trebalo?” - istakla je Milica.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike