„Na stranu to što smo privatno dobri... " Dejan Matić otvoreno o saradnji sa Milicom Todorović!

13.01.2023

15:55

0

Dvojac je nedavno ukrstio glasove pa i te kako počastio svoje fanove

„Na stranu to što smo privatno dobri... " Dejan Matić otvoreno o saradnji sa Milicom Todorović!
Dejan Matić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Dejan Matić otvorio je dušu tokom jednog televizijskog gostovanja, pa bez dlake na jeziku progovorio o saradnji s Milicom Todorović koja se nedavno dogodila. Pevač je objasnio kako mu je baš ova koleginica pala na pamet, a onda je i istakao koliko je zadovoljan uspehom numere.

- Fenomenalno je prošla pesma. Imam sreću da se sa većinom mojih saradnika privatno družim i uvek sam u mogućnosti da čujem sve pesme iz fioke, one najsvežije - kazao je Dejan u „Novom jutru", pa dodao:

- Kada sam čuo pesmu, samo je bilo moje da nađem ko će pevati i odmah sam čuo nju (Milicu). Na stranu što smo privatno dobri, znao sam da je ona pun pogodak.

Dejan Matić u razgovoru s Deom Đurđević i Predragom Sarapom, Printscreen ,,Novo jutro"
 

- Mnogo radim ovih dana i bukvalno nemam slobodan dan do maja - govorio je pevač, koji se zatim dotakao i „kavera" koje snima, te otkrio na koji je duet najponosniji.

- Voleo bih da osvežim neke hitove koji su malo pali u zaborav, neke dve, tri pesme... Volim da snimam tako nešto. Volim i duete, posebno sam ponosan na duet sa Stojom, eto, pesma ima skoro 15 godina - kazao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike