Advokat Duška Tošića reagovao na Karleušine izjave o razvodu od fudbalera: Za razliku od nje, on poštuje dogovor dok traju pregovori!

05.01.2023

16:51

0

Kršenjem pravila, ona samo udaljava obe strane od „mirnog i sporazumnog rešenja situacije", ističe on

Advokat Duška Tošića reagovao na Karleušine izjave o razvodu od fudbalera: Za razliku od nje, on poštuje dogovor dok traju pregovori!
Jelena Karleuša, Nikola Premović, Duško Tošić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/M.M./24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se u jednom novogodišnjem intervjuu dotakla supruga Duška Tošića, te njihove bračne situacije. Iako je malo pre toga naglasila da se boji njegovog advokata jer ju je „zvao prethodni put kada je tako nešto učinila", o čemu više možete čitati OVDE, ipak je ispričala da, između ostalog, Duškov život bez nje nema smisla i da njih dvoje nisu i papirološki razvedeni.

Tim povodom, Tošićev pravni zastupnik Nikola Premović oglasio se za jedne domaće medije pa apelovao na pevačicu da se ubuduće uzdrži javnog oglašavanja o Dušku - posebno dok traju pregovori o sporazumnom razvodu.

- Povodom poslednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću u prethodnim danima, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošica, prinuđen sam da se javno oglasim. Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari - počeo je Premović za „Kurir", pa nastavio o tome kako su pregovori u toku, te da Jelena za razliku od njegovog klijenta i te kako krši postignuti dogovor o tišini po pitanju braka, a onda i razvoda.

Nikola Premović, ATAImages/M. M.
 

- Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku.

Ovde se, međutim, nije i zaustavio.

- Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti - rekao je advokat.

Podsetimo, pevačica je nedavno ispričala bez dlake na jeziku da neće da da razvod svom suprugu Dušku Tošiću, iako njihov brak ne funkcioniše. Ona je je za Božić protekle godine Duška navodno i prijavila za nasilje u porodici, brujali su mediji, nakon čega su se jednom sreli i na sudu.

Detalji ishoda nisu poznati javnosti.

- Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina - izjavila je JK u emisiji „Prvi red", pa dodala:

Jelena Karleuša, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- Kada je reč o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja - zaključila je po ovom pitanju Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike