JK uzvraća udarac Viki Miljković: Ti si moja omiljena tema za sprdnjicu

16.01.2023

09:26

0

Pevačica nije ostala dužna koleginici, te je nastavila sa prozivkama, baš kao što je to svojevremeno radila u „Zvezdama Granda”

JK uzvraća udarac Viki Miljković: Ti si moja omiljena tema za sprdnjicu
Viki Miljković, Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sitne čarke, ali i ozbiljne prozivke su uobičajeni među članovima žirija muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, te su tako bila redovna prepucavanja između Viki Miljković i Jelene Karleuše. Viki je objavom jednog snimka isprovocirala koleginicu, ali joj ona nikako nije ostala dužna. 

Naime, Viki je objavila snimak na kom JK kritikje način izvođenja jednog kandidata kom je pevačica bila mentor, a u nastavku istog videa se prikazuje scenu kada je Nermin Handžić, kome je Viki bila mentor, prošle godine osvojio pobedu u poznatom takmičenju!

 

 

- Tako ti je kad biraš Viki za mentora. Ona ne može da ti objasni ni šta je akcenat, ni šta je dikcija, ni šta je tempo, ni šta je energetski pratiti pesmu. Ti si pao u svim tim kategorijama - rekla je, između ostalog, Karleuša.

Kako je dobro poznato da JK nikome ne ostaje dužna, ona se nije ustručavala da odgovori Miljkovićevoj na prozivke. 

Instagram printscreen/viki_miljkovic
JK uzvraća udarac Viki Miljković

 

- Šteta što više niko ne gleda, pa ne znaju ni ko je pobedio. Ljubim te Viki, zauvek moja omiljena temo za sprdnjicu - napisala je Karleuša. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike