Sa crvenom perikom uhodila muža, misleći da je vara! Hitovi s početka ljubavi Cakane i Nebojše Negića: Jednom umalo i da ga prebije!

15.01.2023

10:56

0

Scene koje je nekad pravila „u vatri" danas su joj smešne

Sa crvenom perikom uhodila muža, misleći da je vara! Hitovi s početka ljubavi Cakane i Nebojše Negića: Jednom umalo i da ga prebije!
Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić već dugo uživaju u skladnom braku, međutim, bilo je dana i kada pevačica svom suprugu nije baš mnogo verovala. Šta više, imala je običaj da se preruši, pa da ga prati po kafanama, sigurna da je vara.

Kada bi „skinula masku" momentalno bi ga i odvukla kući, što je mnogima bilo smešno, pa i njoj samoj.

- Jesam, proveravala sam ga, ali to je bilo pre 25 godina. Tu proveru bolje nikome da ne pričam (smeh) - počela je Cakana u svojoj ispovesti, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a ona je nastavila o tome kako je nosila crveni karmin i periku, zajedno s još jednom drugaricom koja joj je „držala stranu".

- Blam me je kada se setim kako sam bila luda. Prosto sam osetila u stomaku da moj muž nešto radi. To je bio alarm. Maskirala sam se sa drugaricom. Stavila sam kratku crvenu periku i crveni karmin da me ne prepozna. Sela sam negde u ćošak u mraku. Posmatrala sam šta se dešava, koja je to žena s njim u društvu, šta rade, koliko su prisni, kako pričaju. Sve pod lupom. Nikada nisam reagovala pre vremena, da ga uplašim - objašnjavala je Radosavljevićeva, pa dodala kako zbog nje u ulozi detektiva Negić ni danju ni noću nije imao mira.

„Šta ćeš ovde, Cale?"

- Bila sam loše obučena, kao da sam došla iz studentskog grada. Sva odrpana i neprimetna, s nekim naočarima za vid. Kada mi je prekipelo, ustala sam i sve skinula sa sebe i pokazala se. Nisam nikada dopuštala da dođe do veće scene. Prekidala sam ih pre nego što bi došlo do velike drame. On kaže: „Šta ćeš ovde, Cale?", a ja mu odgovorim: „Polazi kući". Svi smo se na kraju smejali. U životu to više ne bih uradila. Ipak je to bilo pre dve i po decenije. Bilo je i momenata kada sam mu proveravala mobilni telefon. Legne da spava, a ja glumim detektiva. Uzmem, pa sve prevrnem. Posle ga pitam ko su osobe iz imenika. Sada toga više nema, jer smo zreli ljudi. Nema više ljubomore, verujem mužu, kao i on meni - zaključila je pevačica, koja je danas srećna i zbog toga što ima dosta naslednika u porodici, pa i onih muzikalnih.

Dragica Radosavljević Cakana, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Moja ćerka je završila muzičku školu, violinu i solo pevanje. Moja unuka Dunja je završila muzičku školu i savršeno peva. Mirka, najmlađa, svira gitaru, ide u školu gitare i odlično peva. Svi su talentovani. Moj zet odlično peva, ali deca su ipak na mene. Imam mnogo naslednika.

Nakon statusa nacionalnog umetnika Srbije kojim „se okitila" sledi i konkurs za nacionalnu penziju.

- Ove godine neću. Mislim da mogu još malo da se provlačim kao nepenzioner. U svakom slučaju, to je nešto o čemu svi treba da razmišljamo. Da sam bila pametnija, trebalo je da to uradim mnogo ranije. Treba na vreme razmišljati o starosti. Sigurno ću da apliciram za nacionalnu penziju. Zašto ne bih. Imam toliko pesama otpevanih za Radio Beograd. Imam razloga i atribute za nacionalnu penziju - priča Cakana koja je, podsećanja radi, supruga jednom umalo i istukla, sigurna da je vara.

Tada, međutim, bila je „žrtva" skrivene kamere - ekipa emisije koja se svojevremeno prikazivala na ružičastoj televiziji je, naime, uz pomoć njenog supruga namestila situaciju u kojoj je Cakana poverovala da li je muž vara. Ona je došla u restoran da bi ugovorila nastup na svadbi, s budućim mladoženjom i vlasnikom objekta krenula je u obilazak i tada je na parkingu ispred jednog bungalova videla automobil svog muža, koji je bio unutra sa glumicom Monikom Kiš. Folkerka je zatim provalila u jednu od drvenih kućica, sigurna da mu je ona ljubavnica.

U jednom momentu je čak počela i da ga tuče, da bi onda produkcija izletela s ogromnim natpisom „Nemoguća misija". Svima je u sekundi pao kamen sa srca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike