Ovo je Cakanina jedinica! Ne pojavljuje se u javnosti, a od majke je nasledila talenat za muziku

23.05.2022

14:55

0

Maja sa porodicom živi u inostranstvu

Ovo je Cakanina jedinica! Ne pojavljuje se u javnosti, a od majke je nasledila talenat za muziku
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragica Radosavljević Cakana, je pre advokata Nebojše Negića bila u braku sa Borisom u koga se zaljubila još kada je imala 19 godina. Iz njihove ljubavi rodila se ćerka Marija, koja danas živi u inostranstvu i ne voli da se eksponira u medijima, a Cakana poštuje njenu želju. 

Njena ćerka Maja, je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina, ne bavi se pevanjem. Udata je i ima troje dece, sina Uroša i ćerke Dunju i Mirku.

 

 

Kako je počela ljubav između Cakane i Borisa?

Ljubav između Cakane i Borisa se dogodila nakon završetka srednje škole kada je otišla u posetu sestri u Makarskoj koja je u to vreme radila kao sezonski radnik. Tamo je upoznala Borisa koji je radio u Institutu Jaroslav Čeh. 

Proveli su nekoliko dana zajedno igrajući stoni tenis, a Cakana mu je dala obećanje da će se javiti kada dođe u Beograd na studije, a to je i ispunila. 

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

 

A njihova priča sa venčanja je pravi hit. Ona je nosila crnu haljinu sa srebrnim detaljima i crne čizme, a Boris je u žurbi obukao jednu crnu, a jednu plavu čarapu. Venčali su se u krugu prijatelja i porodice i započeli zajednički život. Jedno vreme su živeli kod njegovih roditelja, a kasnije ih je Borisova koleginca s posla pozvala da žive kod nje. Ona je bila udovica i imala je troje dece, pa su joj novi prijatelji bili veoma dragi.

 

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

 

Dve godine nakon venčanja dobili su ćerku Mariju, koju od malena zovu Maja. Cakana i Boris su bili i te kako vezani za ćerku, a pevačicinom priznanju on je bio veoma brižan i pažljiv otac.

 

 

Podržavao ju je u njenoj karijeri, ali je i sam zbog posla mnogo putovao. Zato su sve češće bili razdvojeni, te je to dovelo i do razvoda. 

Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako Cakana kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike