Počinje snimanje "Nedelje": Dva mlada glumca u trci za glavnu ulogu u filmu o Džeju Ramadanovskom!

13.01.2023

20:54

2

Jednu stvar će morati da urade ukoliko dobiju glavnu ulogu

Počinje snimanje "Nedelje": Dva mlada glumca u trci za glavnu ulogu u filmu o Džeju Ramadanovskom!
Džej Ramadanovski - Copyright ATA Images/Stefan Tomašević

Životna priča legende narodne muzike Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočena u film, a kako prenosi "Kurir", glumci Denis Murić i Amar Ćorović glavni su konkurenti da igraju čuvenog pevača u novom filmu "Nedelja".

Naime, scenario koji je napisao Stefan Bošković uveliko je spreman, a kako otkriva reditelj Nemanja Ćeranić, snimanje filma, koji će nositi naziv po jednom od najvećih hitova slavnog pevača, "Nedelja", počinje uskoro.

Nakon filmskog ostvarenja o Tomi Zdravkoviću, svoju priču dobiće zvezda narodne muzike koja nas je prerano napustila, 6. decembra 2020. godine. Reditelj Nemanja Ćeranić priprema se za snimanje, a mišljenja oko glavne uloge su podeljenja, te konačni sud tek treba da se donese.

ATA Images/Stefan Tomašević
Džej Ramadanovski

U filmu će autori prikazati Džejovo detinjstvo i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga će da izaberu na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru.

Denis je u svet glume zakoračio kao dete u filmovima "Ničije dete" i "Enklava". Mladog naturščika već tada videli su kao naslednika Slavka Štimca, što je opravdao filmom "Zlatni dečko", kad je nagrađen gran-prijem za najboljeg glumca na Filmskim susretima u Nišu. Za ulogu Džeja sigurno ga je preporučila uloga Rame u filmu i seriji "Toma".

Denis Murić ATA Images/Antonio Ahel
Denis Murić

Nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, mladi i perspektivni glumac Amar Ćorović počeo je da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama "Tajne vinove loze" i "Složna braća: Next Đeneration".

ATA Images/Antonio Ahel
Amar Ćorović

Nema sumnje da će onaj koji od njih dvojice dobije glavnu ulogu, za film morati da se ošiša, iako bi obojica fizički mogla da zaliče na pokojnog pevača.

Džej Ramadanovski za života je stekao mnogo prijatelja, ali među najbližima su mu bili Miodrag Mića Sovtić i njegova supruga Anica Dobra. Nažalost, pevač nije uspeo da napiše knjigu "Bela žena", što mu je bila jedna od poslednjih želja. U planu je bio i film na temu te knjige, u kom bi glavnu ulogu dobila upravo Anica Dobra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anica Dobra

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike