Serija „Zlatni dečko“ uskoro na malim ekranima: Uzbudljiva priča o fudbalu, ljubavi i prokletstvu (FOTO)

13.10.2022

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Denis Murić igra mladog talentovanog fudbalera problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa

Serija „Zlatni dečko“ uskoro na malim ekranima: Uzbudljiva priča o fudbalu, ljubavi i prokletstvu (FOTO)
Zlatni dečko - Copyright Promo/Fantastika Film Studio

Od petka, 14. oktobra, na TV Prva od 22 časa počinje emitovanje TV serijeZlatni dečko“, nastale po istoimenom filmu koji je početkom ove godine ostvario veliki uspeh u bioskopima širom Srbije.

Kroz pet epizoda gledaoce očekuje uzbudljiva priča o sportu i mladom talentovanom fudbaleru problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa.

Serija "Zlatni dečko" Promo/Fantastika FIlm Studio
 

Reditelj Ognjen Janković zajedno sa scenaristima Aleksom i Vukom Ršumovićem ispričao je priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“, baš kao i o glavnom junaku Denisu Markoviću koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Glavnu ulogu igra Denis Murić, a pored njega glumačku ekipu čine Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i mnogi drugi.

Serija "Zlatni dečko" Promo/Fantastika FIlm Studio
 

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

U prvoj epizodi upoznajemo Denisa koji je vanserijski talentovan fudbaler divljeg karaktera koji igra za strani klub. Odrastao je u hraniteljskoj porodici zajedno sa Sarom koja je takođe ostala bez roditelja. Denisova posebna konekcija sa Sarom je trn u oku njegovoj devojci Dijani.

Film "Zlatni dečko"/Fantastika Film Studio
 

Njegov menadžer Čaki ga upozoravao da ne može tako da se ponaša, pokušao je da ga iskontroliše, ali neuspešno. Skandal koji preliva čašu i zbog kojeg klub odlučuje da raskine ugovor sa njim je odbijanje da skine pirsing koji mu je Sara dala. Nakon niza nezgodnih situacija, Denis, Dijana i Čaki se vraćaju u Beograd, gde Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije to mu ne polazi za rukom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike