Anica Dobra uskoro postaje baka! Ćerka Mina je u sedmom mesecu, a porodiće se u jednoj privatnoj klinici

08.12.2022

11:47

0

Buduću mamu, glumica je dovezla na pregled

Anica Dobra uskoro postaje baka! Ćerka Mina je u sedmom mesecu, a porodiće se u jednoj privatnoj klinici
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić, udala se u aprilu ove godine, a sada stiže još lepih vesti da je  mlada glumica u poodmakloj trudnoći.

Mina i njen suprug Luka Nikolić već za oko dva meseca će postati roditelji, a ona će zbog pojedinih analiza i ostati na jednoj privatnoj klinici dva do tri dana.

Instagram printscreen/ivailincic
Venčanje Mine Sovtić u crkvi

U pratnji buduće mame bila je upravo Anica, koja ju je dovezla na pregled, a slavnoj glumici nije bilo dozvoljena zbog mera usled koronavirusa da je isprati do sobe. Njih dve su najpre sedele u čekaonici sa maskama na licu dok je Mina jela voće i čekala da je prozovu.

Instagram printscreen/janxnina
Venčanje Mine Sovtić

- Mina je došla na redovnu kontrolu, ali će, u dogovoru s lekarima, provesti tri dana u bolnici. Doktori žele da joj urade sve moguće analize, a neke od njih zahtevaju da ostane na klinici - otkrio je izvor za "Informer".

Kako bi proverio da li je sve u redu, Sovtićevu je u jednom trenutku pozvao i suprug, kome je rekla da su posete zabranjene.

Podsetimo, svadba Mine i Luke organizovana je u aprilu, na koju su došle prevashodno zvanice iz sveta glume. Par se venčao u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu, dok je slavlje nastavljeno u jednom prestižnom beogradskom restoranu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mina Sovtić i Anca Dobra

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike