Najveća legenda više nije sa nama: Lukas odao počast Džeju Ramadanovskom, pa otpevao njegove najveće hitove (FOTO/VIDEO)

03.11.2022

22:13

0

Pevač je istakao da jedini gost kog je želeo na ovom nastupu nije među živima

Najveća legenda više nije sa nama: Lukas odao počast Džeju Ramadanovskom, pa otpevao njegove najveće hitove (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Aca Lukas je večeras napravio rođendanski koncert u Areni i obradovao sve obožavaoce, a kako je publici već najavio, neki od momenata sa ovog nastupa biće i deo filma „Kafana na Balkanu” koji se snima o njegovom životu. 

Posebnu pažnju je posvetio i svom velikom prijatelju, pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom i otepevao devet pesama u njegovu čast. Lukas je publici priznao da na ovom koncertu nije želeo da ima goste, osim jednog koji nije više sa nama, ali je najveća legenda. 

24sedam/Nemanja Vujčić
Lukas otpevao nekoliko pesama u čast Džeju Ramadanovskom

- Veliki aplauz za najveću legendu našu - kazao je Lukas. 

Njegove reči je publika pozdravila ovacijama, a potom sa njim otpevala reči pesme velikog Džejevog hita „Nedelja”. 

Kao devetu i poslednju pesmu koju je posvetio Džeju, Lukas je otpevao „Sunce ljubavi” i istakao da mu je baš ova omiljena, a prateće vokale mu je pevala Katarina Sotirović.

Podsetimo, Lukas je na večerašnjem koncertu snimio i završnu scenu za film o svom životu, a glavna uloga je pripala glumcu Mladenu Sovilju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike