Peletu je velika tragedija obeležila mladost! Pred predstavu saznao kako je ostao bez brata: Otad sam sed čovek

22.02.2022

12:05

0

Tada nije bilo mobilnih telefona. Neko je zvao u pozorište, pa tako dojavio tužne vesti...

Peletu je velika tragedija obeležila mladost! Pred predstavu saznao kako je ostao bez brata: Otad sam sed čovek
Copyright ATAImages / Antonio Ahel

Dragan Petrović Pele je u jednom intervjuu otvorio dušu pa ispričao kako je saznao da je ostao bez brata. Tada, imao je 28 godina. Nije bilo mobilnih telefona, več je neko, naime, nazvao u pozorište i tako dostavio tužne vesti.

Brat glumca je bio poginuo, a kako je on trebalo već da izađe na scenu, za pomoć se obratio kolegi Miši Janketiću. Na pitanje kako čovek tako nešto uopšte izdrži, odgovorio je:

Mehanizam samoobmane...

- Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalina. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš osećaš bes, pa tek onda tugu.

Vratio sam se sed

- Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se „Kolubarska bitka". Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu a ja sam imao dve, tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi: „Naravno". Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek - objasnio je Pele u emisji „TV lica kao sav normalan svet".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike