Severina mora na hitnu operaciju?! Odloženo saslušanje povodom sukoba sa sestrom Marijanom

13.01.2023

13:32

0

O kakvom tačno zahvatu je reč još uvek nije poznato

Severina mora na hitnu operaciju?! Odloženo saslušanje povodom sukoba sa sestrom Marijanom
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Turbulentan odnos, odnosno sukob hrvatske pevačice Severine Vučković i njene rođene sestre Marijane Vučković Popović u godini za nama bio je tema svih regionalnih medija. Krajem decembra Državno tužilaštvo ispitivalo je svedoke, a tada je trebalo da svedoči i majka sukobljenih sestara, Ana, no saslušanje je preskočila zbog bolesti.

Sledeće svedočenje, trebalo bi da bude u februaru jer Severina ima zdravstvenih problema, odnosno mora na operaciju, pise Index.hr. 

O kakvom tačno zahvatu je reč još uvek nije poznato. Svakako, pop zvezda je rekla da će doći na sud kada joj budu saslušavali majku. Nakon sprovedene istrage tužilaštvo će utvrditi ima li osnova za podizanje optužnice protiv splitske pevačice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Podsetimo, prošlog leta Zagrebačka policija uhapsila je Severinu Vučković. Hapšenje je usledilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu je navodno neprimerena prepirka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko gurale i šamarale, i to doslovno po celom stanu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu, odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i posekotine.

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, na osnovu koje je Severina posle 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, nađena na zagrebačkom aerodromu. Na putu do policijske stanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj preti prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pred policijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike