Severina u prazničnoj atmosferi čestitala katolički Božić: O njenoj skupocenoj haljini svi pričaju! (FOTO)

25.12.2022

10:19

0

U pevačicinom domu danas je poseban dan, u kom svake godine maksimalno uživa sa najbližima

Severina u prazničnoj atmosferi čestitala katolički Božić: O njenoj skupocenoj haljini svi pričaju! (FOTO)
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vernici koji vreme računaju po gregorijanskom kalendaru danas slave najveći hrišćanski praznik, Božić.

Kako pripadnici katoličke veroispovesti širom sveta, tako i naše poznate ličnosti iz regiona obeležavaju Hristovo rođenje u svojim domovima na sebi svojstven način, najčešće u krugu porodice i najbližih.

Ovim lepim povodom, oglasila se regionalna zvezda, Severina Vučković. Ona je na svom Instagram nalogu pratiocima uputila božićnu čestitku prazničnom fotografijom na kojoj pozira pokraj okićene jelke, a posebnu pažnju privukao je pevačicin stajling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Povodom najljepšeg praznika, Božića, želim vam puno zdravlja, unutrašnjeg mira i vanvremenske ljubavi - napisala je Severina u opisu fotografije uz emotikon srca, dok su se komentari samo nizali.

Za manje od 15 časova, Severininu božićnu čestitku lajkovalo je preko 30 hiljada fanova, a najviše su komentarisali belu haljinu.

U onlajn prodaji na internetu se može naći identična haljina kao Severinina, i to brenda ''Khaite'', model ''Cerna''. Radi se o haljini s otvorenim ramenima krem boje. Haljina je izrađena od fluidnog materijala i ima otvoreni dekolte, a istovremeno je elegantna i minimalistična. Trenutno je sa 1560 evra, snižena na 1092 evra. 

Printscreen/Google/mytheresa.com
Khaite haljina

Severina će, inače, za doček Nove, 2023. godine nastupiti u Splitu. Oni su joj se, kako se navodi, prvi javili za nastup i to odmah po završetku leta, a pevačica će ovog puta nastupiti za 50.000 evra, što je znatno manja cena Severininog novogodišnjeg nastupa nego inače. Mnogi gradovi u blizini su na svojim trgovima otkazali koncerte, jer se očekuje veliki odziv publike upravo kod Severine u Splitu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike