Lista najplaćenijih pesama! Ovi izvođači su se obogatili od Jutjuba: Severina čak uzela 59.000 evra za duet sa Azisom

04.01.2023

09:45

0

Na spisku se nalaze Severina, Nući, Vojaž, Milica Pavlović, Sanja Vučić

Lista najplaćenijih pesama! Ovi izvođači su se obogatili od Jutjuba: Severina čak uzela 59.000 evra za duet sa Azisom
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images/A.A.

Muzičkim zvezdama, osim novca od dogovorenih nastupa priliv dolazi i od pregleda sa Jutjuba. Iako mnogi od izvođača kažu da su ulaganja velika, to takoreći nije ništa naspram zarade.

Pevačica Severina Vučković je za samo jednu pesmu i to duet sa Azisom zaradila čak 59.000 evra. Ovaj duet trenutno ima 59 miliona pregleda, što će reći da za svaki milion pregleda, pevači zarađuju 1.000 evra. Ova numera je inače prva na listi najplaćenijih pesama.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

Numera „Provereno“ koju izvodi Milica Pavlović donela je pevačici 45.000 evra, a ima 45 miliona pregleda. Inače, oko ove pesme vodio se pravi medijski rat između koleginica Ane Nikolić i Milice. Ana je istu numeru pevala na svojim nastupima, sa nešto izmenjenim tekstom, u demo verziji koju je ona snimila, zbog čega joj je Pavlovićeva zapretila tužbom, od koje je naposletku i odustala

ATAImages/ M.M.
Milica Pavlović

Relja Popović i Devito s pesmom „Omađijala“, koja je pregledana 38 miliona puta, zaradili su 38.000 evra, i tako se našli na trećem mestu liste najplaćenijih numera.  

Mihajlo Veruović Vojaž je od pesme „Tango“ inkasirao 38.000 evra. 

Takođe, to nije jedina numera od koje je Vojaž zaradio, ali ni Milica Pavlović. On ima i duet „Gad“ sa Igorom Panićem Nućijem, od kojeg će zaraditi malo manje od 18.000 evra, a i Milica Pavlović ima duet sa Albinom „Šećeru“, koji ima gotovo identičan broj pregleda kao i pesma Vojaža i Nućija.

24sedam/Katarina Mihajlović
Mihajlo Veruović Vojaž

Heni je od pesme „Martini“ zaradio 37.000 evra, a osim njega tu su i Seksi sa zaradaom od 32.000 evra, Zera 31.000, ali i Senidah s pesmom „Behute" od koje je takođe zaradila 31.000 evra), kao i Sanja Vučić, koja je zbog pesme „Omađijan“ postala bogatija za 24.000 evra, piše Kurir.

Inače, Vojaž se nedavno u intervjuu za 24sedam pohvalio da je jedan od najslušanijih izvođača i da pregledi na jednoj od najpriznatijih platformi za distribuciju muzike govore o tome. 

- Cifre su samo nus pojava onoga šta mi radimo i sebe dajemo u sve ovo, moj tim i ja. Dve godine zaredom sam najslušaniji Srbin na planeti. Govorim o „Spotify” platformi, a to je jedna od validnijih platformi za distribuciju muzike. Nadam se da ću uspeti to da održim i sledeće godine.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike