Severina provodi Božić sa sestričinom: Marijanina naslednica blista uz pevačicu i posle šok tvrdnji da ju je ona preotela! (FOTO)

25.12.2022

21:10

0

Porodična drama, po svemu sudeći, nije narušila njihov odnos

Severina provodi Božić sa sestričinom: Marijanina naslednica blista uz pevačicu i posle šok tvrdnji da ju je ona preotela! (FOTO)
Severina - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Severina nema koga nije obradovala bajkovitim fotografijama iz svog doma za Božić. Nizala ih je jednu za drugom uz lepe čestitke za sve one koji je prate na Instagramu, ali trenutno najnovijom je još zbog nečeg pokrenula pravu lavinu komentara.

Naime, pevačica je ispozirala u društvu najmilijih, među kojima je bila i njena sestričina Mia.

- Mali krug velikih ljudi - poručila je ona, dok je kraj nje blistala ova lepa plavuša, o kojoj više možete čitati na OVOM linku.

Podsetimo, pevačica je na sudu sa sestrom Marijanom Popović, koja ju je proletos prijavila za nasilje, te i optužila da joj je preotela naslednicu. Prema nešto ranijim medijskim napisima, kada su je saslušavali pred Županijskim krivičnim sudom u Splitu navodno je kazala kako „posle svega što je doživela od Severine - tuče i toga što joj je otela ćerku, više ne oseća ništa prema njoj i ne odustaje od krivičnog gonjenja."

Sa druge strane, Severina i njena sestričina neguju, kao i uvek, blizak odnos. Hrvatska zvezda svojevremeno je otkrila kako joj je ona i ime dala, „zato što je mila i njena".

Severina sa sestričinom, Instagram screenshot / severina
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike