Severina nastupa u Splitu za doček Nove godine: Spustila cenu, otkriveno koliko će zaraditi u najluđoj noći!

07.12.2022

15:36

0

Pevačica je bila u centru skandala, a sada i navodno boluje od korone

Severina nastupa u Splitu za doček Nove godine: Spustila cenu, otkriveno koliko će zaraditi u najluđoj noći!
Severina Vučković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Severina Vučković je ovih dana tema hrvatskih medija, a sve zbog toga što je nastao skandal oko njenog učešća u novogodišnjem programu hrvatske nacionalne televizije. 

Termin se menjao više puta, pevačica se nije pojavljivala, a sada je i konačno saopšteno da ona neće biti na snimanju, što je potvrdio i njen menadžer. On je, kako se navodi, rekao da Severina ima koronu, a ona je u ponedeljak uveče viđena u zagrebačkoj bolnici. 

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

Severina će, inače, za doček Nove godine nastupiti u Splitu. Oni su joj se, kako se navodi, prvi javili za nastup i to odmah po završetku leta.

- Pristala je da nastupi za upola manju cenu nego inače. Ona je u rangu Dina Merlina i Željka Joksimovića, pa joj je cena barem 80.000 evra. U Splitu nastupa za 50.000 evra. Smatram da je to pun pogodak, a nekoliko okolnih gradova je otkazalo dočeke jer očekuju dolazak ljudi na Severinin nastup u Splitu - rekao je za 24sata.hr estradni menadžer Ivica Bubalo. 

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina Vučković

Severina je, kako se navodi, odlučila da nastupi u rodnom Splitu jer joj sada više nego ikad "treba domaća publika", a i majka joj je u Splitu.

- Puno toga je prošla u poslednje vreme. Od razvoda, preko sudskih parnica, bitke za starateljstvo. Pa i bivši joj se druže. Šta god ko mislio o njoj, zvezda je. Većina joj zna hitove. I čovek je. Treba joj podrška - zaključio je Bubalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike