Severina pokazala vitku figuru: Namazala se blatom, a njen bikini je otkrio sve (FOTO)

27.11.2022

11:05

0

Pevačica trenutno boravi u Jordanu gde obilazi sve turističke atrakcije ovog mesta

Severina pokazala vitku figuru: Namazala se blatom, a njen bikini je otkrio sve (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Instagram printscreen/severina

Pevačica Severina Vučković rešila je da da sebi malo oduška i upoznaje sve turistike atrakcije Jordana, a one najzanimljivije detalje deli sa pratiocima na Instagramu.

Sada se pohvalila da je posetila Mrtvo more, gde je prvi put, probala kupanje i mazanje blatom i tako pokazala svoju vitku figuru obožavateljima.

Mnoge dame su joj pozavidele na izgledu, a komplimenti muškog dela populacije su se samo nizali.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- „Ti si sami vrh“, „Popravila si mi dan“, „Wow, Severina, znaš da te volim“, pisali su joj oduševljeni obožavatelji uz brojna srca i emotikone vatre.

Seve poslednjih nekoliko dana provodi na pokloničkom putovanju (hodočašću) po Jordanu i njegovim svetim mestima, među kojima je i nadaleko čuvena Jordanska pustinja.

Podsetimo, prethodnih dana, njen bivši partner, Milan Popović sa kojim ima sina Aleksandra je rekao da Severina ide na brojne terapije, da ima dijagnozu, ali se pevačica tim povodom nije oglašavala.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Ja mislim da ona ima granični poremećaj ličnosti. Postoje traume koje je ona preživela i koje su mogle da dovedu do takvog poremećaja. Ovo se ne leči, ali se tretira. Ja znam da ona ide na terapije. Kada je bila kod psihijatra, dobila je 3 F dijagnoze, ali kad smo bili pred sudom, ona o tome nije želela da priča. Ona je tražila je od psihijatra da pocepa te dokaze - ispričao je Popović u emisiji „Sceniranje“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike