Hit detalji iz života Nele Bijanić: Ovo joj nije pravo ime, bila je cimerka sa Severinom, a jednom je završila i u zatvoru!

10.01.2023

07:30

2

Na vrhuncu popularnosti se povukla

Hit detalji iz života Nele Bijanić: Ovo joj nije pravo ime, bila je cimerka sa Severinom, a jednom je završila i u zatvoru!
Nela Bijanić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nela Bijanić je karijeru započela sa 15 godina, a devedesetih je bila na vrhuncu popularnosti. Iako su joj predviđali veliku slavu, pevačica je napravila veliku pauzi i posvetila porodičnom životu. 

Mnogi je znaju pod umetničkim imenom kao Nela, ali njeno pravo ime je zapravo Danijela. Ona danas ima sina Olivera koji je krenuo njenim stopama, iza sebe ima jedan neuspešan brak, a malo ko zna detalje iz njenog života i karijere. 

Severina joj bila cimerka

Ono što malo ko zna jeste da je Nela svojevremeno bila cimerka sa Severinom Vučković, te da su čak zajedno i radile. 

- Nikada neću zaboraviti šta sam prošla sa Severinom u Minhenu. Ona je tek počinjala, a ja sam već pevala tri godine. Radile smo u hotelu „Disko Evropa“ u Minhenu. To je držao izvesni Hasip. Nikada neću da zaboravim da sam i tada imala svoje ja i svoje dostojanstvo. Ja ne volim autoritet ako nema pokrića. Ne može niko meni da kaže: „Zašto si obukla farmerke, idi obuci minić.“ Ja sam se suprotstavila gazdi kada je tražio da se skidam. Severina se tresla i rekla mi je: „Nela, da li si normalna, ne zameraj mu se, znaš li ti ko je Hasip?“

Antonio Ahel/ATAImages
Nela Bijanić

 

- Spavale smo zajedno, delile smo sobu mesec dana. Ona se plašila tog gazde Hasipa, govorila mi je da se smirim, da nas gazda ne izbaci iz hotela, savetovala me je: „Nemoj, Nela, da se zameraš, izbaciće nas Hasip na ulicu“. Drhtala je kad on dođe. Nisam je videla poslednjih deset godina. Imala je nešto u sebi što mnoge pevačice nemaju, ona je bila puna harizme - ispričala je Nela prošle godine za Republiku. 

Bila jedna od najtraženijih pevačica, pa se povukla

Proslavila se numerama „Sad ne idi“, „Žena lavica“, „Saša“, nekoliko albuma je izdala i za „Grand produkciju“, a nije nepoznanica da je bila i jedna od najtraženijih pevačica devedesetih. Nedavno su Nelu obuzele emocije, evocirajući uspomene sa početka karijere, te se usred emisije slomila i zajecala

Sin joj učestvovao u „Zvezdama Granda“

Nelin sin, Oliver Mijanović je krenuo majčinim stopama, te je 2020. godine bio kandidat popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Međutim, kako je ispao posle četvrtog kruga o njemu se više nije pisalo.

Umesto da ode na nastup, završila u zatvoru

Nela je bila predmet pisanja medija i zbog toga što je doživela veliku neprijatnost, kada je umesto koncerta završila u zatvoru.  

- Došla sam na aerodrom sva napirlitana, dama, bunda, sve pršti, šljašti i pita mene carinik gde idem i gde radim, ja sve odgovorim i on mi kaže da krenem sa njim u drugu prostoriju gde su nastavili da me ispituju i me slikaju kao u filmovima. Ja sam ih pitala da li je skrivena kamera, međutim nije bilo tako - ispričala je ranije pevačica i dodala:

- On mi je rekao da neću moći da nastavim put, da ću da prenoćim u zatvoru na aerodromu i da će SIPA doći po mene sutradan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike