Seka Aleksić snimkom iz traktora iznenadila javnost: Njen sin je posebno oduševljen! (FOTO)

12.01.2023

21:33

1

Pevačica se neretko lati i poljoprivrednih poslova, a ne krije da u svojoj bašti uzgaja povrće za sebe i porodicu

Seka Aleksić snimkom iz traktora iznenadila javnost: Njen sin je posebno oduševljen! (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić važi za jednu od retkih pevačica koje su posvećene porodici i vaspitavanju dece. S obzirom da se dugo borila za potomstvo, Seka je izuzetno zahvalna što se ostvarila u ulozi majke, te ništa ne prepušta slučaju i uživa u svakom trenutku sa svojim sinovima, Jakovom i Jovanom.

Njeno porodično imanje u Staroj Pazovi, gde je svila ljubavno gnezdo sa suprugom Veljkom Piljikićem, vrlo je prepoznatljivo, a mnogi joj zavide na oazi koju je stvorila za sebe i porodicu. Pored brojnih biljaka, palmi, bazena i pažljivo uređenog prostora, Seka ne krije da na kraju imanja poseduje i baštu, u kojoj uzgaha organsko povrće.

Osim što ima i ljude koji rade na njenom imanju, Seka se ne libi da se sama lati kućnih, ali i poljoprivrednih poslova, a sada je novim videom na som Instagramu to dokazala, čime je oduševila pratioce.

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

Naime, Seka je objavila snimak iz traktora, u kom uživa sa svojim mlađim sinom Jovanom. Nema sumnje da se Jovan ovom prilikom ludo zabavljao u maminom krilu, na mestu šofera ogromne mašine.

Snimak je objavljen uz pesmu "Traktorče", što je posebno nasmejalo njene pratioce.

Seka je neko ko često objavljuje snimke šaljivog karaktera na društvenim mrežama. Poznata je i po dobrom humoru, a njene izjave se naširoko prepričavaju i postaju viralne.

Podsetimo, Seka je u godini za nama izdala album "Bioskop" i čak dva singla nakon toga. Njen imidž je evoluirao, ali i podsetio na Seku s početka karijere. Zakopala je ratne sekire sa Draganom Mirković, a trenutno vredno radi na novim projektima, koji će biti objavljeni u okviru albuma "Disko Seka".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike