Seka Aleksić zabrinuta zbog ljubavi: Pevačica novim potezom iznenadila javnost!

30.12.2022

15:52

0

Pevačica vredno radi na novim projektima i pesmama koje će se naći na albumu "Disko Seka"

Seka Aleksić zabrinuta zbog ljubavi: Pevačica novim potezom iznenadila javnost!
Seka Aleksić - Copyright Promo Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić godinama važi za jednu od najpopularnijih zvezda na ovim prostorima, a u poslednje vreme ne prestaje sa iznenađenjima. Pevačica ćeu najluđoj noći za doček 2023. nastupiti u jednom prestoničkom hotelu.

Seka je sada iznenadila svoje fanove i objavila novu pesmu pod nazivom “Voli me, ne voli” koja se može videti na njenom zvaničnom Jutjub kanalu. Pevačica se u pesmi pita da li je njena ljubav uzvraćena ili ne.

Seka je za kraj godine obradovala publiku sa drugom pesmom u nizu sa projekta ,,Disko Seka“, kao i lansiranjem nove robne marke. Pevačica za narednu godinu planira i brojne druge prijekte.

Za režiju spota, i ovoga puta je bio zadužen njen art direktor Stanislav Zakić, u kome je prepoznala neverovatnu energiju i želju za stvaralaštvom.

On je, kao i na svakom do sada projektu pristupao sa novom svežinom i originalnim idejama, a spot i pesmu možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Seka Aleksić je u protekloj godini izbacila album "Bioskop", a ono što joj je svakako obeležilo 2022. godinu jeste pomirenje sa koleginicom Draganom Mirković, sa kojom se prvi put posle više od deset godina sastala na snimanju novogodišnjeg programa Draganine televizije u Požarevcu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike