Princ Hari: Imao sam promrzline penisa! Novi šokantni detalji memoara, pomenuo i majku Dajanu

06.01.2023

13:32

0

On je bio povređen i tokom venčanja svog brata Vilijama

Princ Hari: Imao sam promrzline penisa! Novi šokantni detalji memoara, pomenuo i majku Dajanu
Princ Hari - Copyright Profimedia

Svi sa nestrepljenjem očekuju memoare princa Harija, nakon što je objavljen Netfliksov dokumentarac "Hari i Megan", pod nazivom "Rezervni", a delovi koji su već ugledali svetlost dana obećavaju da su na pomolu još gori odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici.

Ipak, Hari je navodno napisao i neke od intimnih delova iz svog života koji su i više nego šokirali svetsku javnost, pa i to da je imao "promrzline penisa".

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Zapanjujući detalji autobiografije trebalo bi da ugledaju svetlost dana oko 10. januara.

Naime, princ je u svojim memoarima otkrio da je patio na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton zbog promrzlina polnog organa, ali i da je obrezan.

U jednom odeljku, Hari opisuje svoje bolno iskustvo s ozeblinama nakon šetnje po Arktiku. Princ je krenuo na putovanje do Severnog pola zajedno s četvoricom bivših vojnika koji su bili povređeni u Avganistanu. Tim je prikupio dva miliona funti za dobrotvornu organizaciju "Walking with the Wounded" tokom 13-dnevnog putovanja, ali putovanje nije prošlo bez padova.

Profimedia
Kejt Midlton i princ Vilijam

U svojoj knjizi je otkrio da se, dok je stajao uz brata tokom njegovog venčanja 29. aprila 2011, zapravo još uvek oporavljao od povreda.

- Dok su uši i obrazi već zacelili, penis nije. To je iz dana u dan postajalo sve veći problem - napisao je navodno Hari, a prenosi Page Six.

Profimedia
Princeza Dajana

On je zatim nastavio da piše o svojim intimnim stvarima i potvrdio da je obrezan.

- Mama je to zabranila, svi su rekli, i iako je apsolutna istina da je šansa da dobijete ozebline penisa mnogo veća ako niste obrezani, sve su priče bile lažne. Bio sam ošišan kao beba - šokira na kraju Hari.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike