Fotografije čistog luksuza! Megan je dolazak bebe proslavila za najmanje pola miliona dolara: Samo na penthaus otišlo 150.000!

15.12.2022

14:05

0

Marklova je tada trebalo da rodi prvo dete, sina Arčija, a slavilo se u Njujorku

Fotografije čistog luksuza! Megan je dolazak bebe proslavila za najmanje pola miliona dolara: Samo na penthaus otišlo 150.000!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Proslavljena glumica i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl drage volje je u svom dokumentarcu na „Netfliksu" pokazala kako je izgledalo raskošno slavlje povodom prve prinove u njenoj porodici. Pred rođenje sina Arčija, ona je s najbližima otišla u Njujork na „bebi šauer" koji je organizovala Serena Vilijams s još par starih prijateljica Marklove.  

Poslato je bilo oko 20 pozivnica, a letelo se privatnim avionom. 

Sve se odvilo 2019. godine i društvo je odsedalo u prestižnom i veoma skupom „The Mark" hotelu na Menhetnu. Četvrta epizoda njenog i Harijevog dokumentarnog filma samo što je bila prikazana - a strani mediji već „plivaju u brojkama". 

Naime, samo prostor u kom se veselilo izašao ih je pola miliona dolara. 

- Prijatelji su me iznenadili s baš lepom proslavom u Njujorku. Razmišljali su ovako: „Obasipaćemo je ljubavlju i poklonima, kao i njenu bebu i sve će da prođe u najboljem redu" - prokomentarisala je bila Megan, koja je za ovu priliku nosila teget haljinu na bele tufne. 

Vilijamsova je, s druge strane, ispričala kako je ovo bila „prava  mala, intimna proslava", ne obazirući se uopšte na cene o kojima sada bruji pola sveta. 

Pored nje, inače, gostila se i glumica Abigejl Spenser, s kojom je Megan glumila u seriji „Suits", najbolja drugarica Džesika Mulroni, Lisa Rot, Amal Kluni... Kao i šminker Danijel Martin, prikazano je u dokumentarcu

Cenovnik

Noć u penthausu košta 75.000 dolara, napominje „Daily mail", a ekipa je samo do Njujorka „izbacila" 250.000 - za let privatnim avionom. Soba u ovom delu papreno skupog hotela iznosi 150.000, a po noći su, prema navodima pomenutih medija, plaćali tačno 9.983 dolara. Večera za pet osoba iznosi 420, a ručak po osobi oko 78 dolara. 

Popodnevni čaj u lokalu „Laduree" je oko 45 dolara, a dva kraljevska čuvara koja su ih sve držala na oku non-stop „izašla" su nepunih 15.000. 

Čuvena Erin Hil im je svirala harfu za 625 dolara, a za put su se spakovali u 17 kofera, koja su bila nepune četiri hiljade. 

Pokloni i zabava

Na „tri u jedan" kolica poznatog brenda dato je skoro 400 dolara. Ruže kojima je prostor bio ispunjen bile su skoro isto toliko, a drvo mandarine značajno manje - „tek 140 dolara". Mašina koja je pravila šećernu vunu koštala ih je oko 200 dolara. 

Firma, odnosno tim koji je radio na čitavom projektu, dobio je 50.000, dok je samo dizajneru otišlo još 20.000 dolara. 

Nekadašnje koleginice iz serije ,,Suits" posle ručka, Profimedia
 

Pored poznate buduće mame i gosti su dobijali skupocene poklone, pisalo se još ranije. Prema „People-u", poklonjene su im bile kožne torbe pune raznih proizvoda, koje se prodaju po ceni između 175 do 195 dolara ( u zavisnosti od stila); mirišljave sveće od skoro 70, puter za telo od oko 80 dolara... A bilo je i izvesnih proizvoda iz kompanije s kojom radi Džesika Alba

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike