Novi šokantni detalji u Harijevim memoarima: Tuča prinčeva

05.01.2023

12:00

0

Vojvoda od Saseksa se ne štedi u prepričavanju privatnih razgovora

Novi šokantni detalji u Harijevim memoarima: Tuča prinčeva
Kejt Midlton, princ Viliam, princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Izgleda da je Netfliksov dokumentarac "Hari i Megan" bio samo uvod u memoare princa Harija pod nazivom "Rezervni" koji se sa velikom pažnjom javnosti iščekuju 10. januara.

"Gardijan" je objavio ekskluzivne delove iz memoara, a u jednom od njih princ Hari opisuje fizički sukob između njega i princa Vilijama koji se dogodio pre tri godine.

Princ Hari; Profimedia
 

Nakon tuče otišao kod svog terapeuta

Opisujući sukob u svom domu u Londonu 2019. godine, Hari kaže da je njegov brat Vilijam Megan nazvao "teškom" i "nepristojnom" što je, prema njegovim tvrdnjama ponavljanje svega onoga što su o Megan Markl pisali mediji.

Princ navodi da je sukob uskoro eskalirao, i da ga je Vilijam "uhvatio za kragnu, pokidao ogrlicu i oborio na pod". Nakon ovog sukoba, Hari je zadobio povredu na leđima.

Profimedia
 

Hari nije odmah svojoj ženi ispričao za sukob ali je otišao kod svog terapeuta.

Međutim kada je Megan kasnije primetila "ogrebotine i modrice" saznala je za sukob. Prema Harijevim rečima nije bila iznenađena i ljuta "već strašno tužna".

Hari navodi da se Vilijam na kraju izvinio.

Prepričavanje privatnih razgovora

"Gardijan" piše da je Hari u svojim memoarima fokusiran na svoj položaj "rezervog" u kraljevskoj porodici i da se ova tema provlači kroz poglavlja o detinjstvu, školovanju, karijeri, britanskoj vojsci, njegovom braku i odnosu prema bratu i ocu.

Profimedia
 

- Bez obzira da li je reč o njegovim osećanjima prema majci, koja je tragično nastradala 1997 godine ili o njegovoj baki koja je preminula prošle godine, Hari se ne štedi u prepričavanju privatnih razgovora - piše Gardijan.

Takođe u knjizi Hari prepričava mučan razgovor između njega, sadašnjeg kralja i princa Vilijama nakon sahrane Filipa, kraljičinog muža u Vindzoru 2021. godine.

Harijeva kjiga se opširno bavi i temom pobačaja Megan i njenim mislima ka samoubistvu kao i rasizmu u kraljevskoj porodici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike