Objavljena lista najiritantnijih slavnih osoba iz 2022. godine: Na samom vrhu Megan Markl i princ Hari, a ni ove zvezde nisu izostale

01.01.2023

21:06

0

Mnogi su dospeli na ovaj spisak zbog svoje reputacije

Objavljena lista najiritantnijih slavnih osoba iz 2022. godine: Na samom vrhu Megan Markl i princ Hari, a ni ove zvezde nisu izostale
Princ Hari i Megan Markl - Copyright AP Photo/Seth Wenig

Kad se jedna godina završava, uvek pravimo popis onoga što se dešavalo ili je, na ovaj ili onaj način, bilo deo našeg života. Tako je sada napravljena i lista najiritantnijih osoba na svetu. 

Na samom vrhu ovog spiska našla se Megan Markl, supruga princa Harija. Kao što je poznato, njih dvoje su nedavno u dokumentarcu na Netfliksu pričali o svom životu u kraljevskoj porodici, a većina komentara je bila protiv njih. 

Verovatno zato se princ Hari našao na drugom mestu, odmah iza svoje supruge.

Rezultati, koji dolaze iz celog sveta, pokazuju da se javnost zasitila nekadašnjeg kraljevskog para, koji je od preseljenja u Ameriku uspeo da ostane u centru pažnje zbog svojih priča na raznim platformama u kojima pljuju kraljevsku porodicu.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Ko je još na spisku

Opra Vinfri našla se na trećem mestu ove liste, a mnogi tvrde da se ovo desilo zbog kraljevskog para, te da ne može da se "opere" od intervjua sa njima.

Na četvrtom mestu je Amber Herd, bivša supruga Džonija Depa, koja je bila u centru pažnje prošle godine zbog suđenja sa glumcem, na kom je izgubila. Nedavno je tek pristala da plati kaznu.

Peto mesto zauzeo je voditelj Džejms Korden, čije ponašanje se dovodilo u pitanje kada je objavljeno da je napravio skandal u jednom restoranu.

Na ovom spisku su i Kanje Vest i Elen Dedženeres. Kanje je imao razne ispade prošle godine, od antisemitskih izjava do pljuvanja bivše supruge Kim Kardašijan.

Elen Dedženeres je završila svoju emisiju ovog maja, posle 19 sezona. Iako je tvrdila da je došlo vreme za to, mnogi misle da je zapravo to morala da učini zbog priča o toksičnom okruženju u kom su radili njeni zaposleni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike