Paparaco! Teodora Džehverović se sprema za doček: Nabacila ogromna bela krila kao leptirica

31.12.2022

17:00

0

Pevačica je za večerašnji nastup ispred Skupštine spremila spektakularnu koreografiju, ali i kostim

Paparaco! Teodora Džehverović se sprema za doček: Nabacila ogromna bela krila kao leptirica
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Teodora Džheverović, ali i njene kolege Mihajlo Veruović Vojaž, Nući, Gazda Paja i Zera su privilegovali da večeras pevaju pred publikom u srpskoj prestonici i to ispred Skupštine grada Beograda.  

Džehverovićeva je na konferenciji za medije priznala da joj je ovo jedan od najvećih uspeha u karijeri, te da ima pozitivnu tremu pred ovaj nastup. Tokom celog dana izvođači su vežbali i pripremali se za večerašnji spektakl, a ekipa 24sedam je usnimila kakav performans Teodora sprema publi. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Teodora Džehverović

Kad je Džehverovićeva u pitanju, koreografija i kostimi će zasigurno biti na zavidnom nivou. Naime, prema onome što je videla naša ekipa, Džehverovićeva će imati specifičan kostim, ali i bela krila kao leptirica, a nema sumnje da će se ovo dopasti i njenim obožavateljima.

Podsetimo, Teodora će večeras nastupati nekoliko minuta posle ponoći, a nema sumnje da će dovesti do usijanja već podgrejanu atmosferu. 

S obzirom na to da često ima oskudne odevne kombinacije, kada smo je nedavno upitali šta će obući u najluđoj noći, ali ona nije želela da otkriva detelje, već je samo rekla:

- Svi mi kažu da će mi biti hladno, ali biće mi hladno sve dok ne budem stala na binu, to je sigurno, a onda će mi biti mnogo toplo, jer sam ja neko ko ima koreografije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike