Estrada u 2023. ušla sa stilom: Šljokice, perje, krljušt! Stajlinzi pevačica u novogodišnjoj noći (FOTO)

01.01.2023

14:01

0

Neke su se odlučile za provokativne odevne komade, dok su pojedine izabrale ono što im je udobnije

Estrada u 2023. ušla sa stilom: Šljokice, perje, krljušt! Stajlinzi pevačica u novogodišnjoj noći (FOTO)
Katarina Živković, Milica Pavlović Tea Tairović, Jelena Kareluša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Estradnjaci su u najluđoj noći imali pune ruke posla. Oni su bili angažovani za dobru zabavu, svih onih koji su rešili da Novu godinu provedu u srpskoj prestonici. Osim dobrog repertoara, ni stajlnig nije smeo da bude ispod proseka. 

Modne kreacije pevačica u novogodišnjoj noći su zasenile sve - koža, šljokice, perje je ono što je prethodne večeri dominiralo. 

Rada Manojlović pevala je sa svojim kolegom Amarom Giletom Jašarspahićem u jednom prestoničkom hotelu, a u 2023. je ušla je u uskoj ljubičastoj suknji i majici sa izrezom u istom tonu. Publika je mogla da uživa u njenom glasu, ali i pogledu, jer je Rada istakla svoje vitke noge u prvi plan.

Seka Aleksić se odlučila za neobičnu haljinu metalik boje, koju je ukombinovala sa crnim rukavicama i specifičnim komadom nakita.

Tanja Savić je u najluđoj noći ponela svetlucavu haljinu, dugih rukama, koja je bila prekrivena čuvenom imitacijom ribljih krljušti.

Pevačica Tea Tairović nosila je top i suknju sa šljokicama, a ova odevna kombinacija je istakla sve njene obline - od bujnog poprsja, stomaka, zadnjice, do nogu.  

 

Katarina Živković, za najluđu noć se opredelila za zlatnu haljinu sa otvorenim leđima. Za razliku od drugih koleginica koje su se predelile za dekolte u prvom planu, ona je obukla nešto svedenija, te je nosila rolka - haljinu.

Popularna pevačica Jelena Karleuša stajlinzima uvek zaseni sve oko sebe, a u novogodišnjoj noći promenila dve odevne kombinacije. Naime, ona je nosila jednodelni kostimu sa srebrnim šljokicama, koji je otkrivao crni donji veš, a sve to je upotpunila sa perjem na glavi. Ipak, za svoj perfromans je imala još jedno prsvlačenje, te je ovog puta obukla sivi Balenciaga kombinezon, koji je isticao sve njen obline. Stajling je upotpunila sa sivim naočarama. 

Milica Pavlović je u Novu godinu ušla u ljubičastoj haljini, a svoj stajling je upotpunila i rukavicama u istoj boji. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike