Seka i Dara pre estradnog rata! Pevačica umalo pala od smeha zbog koleginice, a danas ne govore! (FOTO/VIDEO)

26.12.2022

07:30

0

Do 2018. godine bile su u sasvim korektnim odnosima - sve dok Aleksićeva nije zakazala svoj koncert sedam dana pred Bubamarin

Seka i Dara pre estradnog rata! Pevačica umalo pala od smeha zbog koleginice, a danas ne govore! (FOTO/VIDEO)
Seka Aleksić i Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Dara Bubamara i Seka Aleksić već godinama nemaju gotovo nikakav odnos. Van toga što su koleginice sa scene, njih dve drugo ništa ne spaja. Jedan stari video, međutim, koji je isplivao na društvenim mrežama, pokazao je kako su se nekada skoro do suza smejale zajedno i šalile, poput pravih prijateljica.

U pitanju je snimak iz „Grand Kabarea" koji se nekada emitovao u sklopu „Grand šoua". Aleksićeva je tom prilikom, između ostalog, imitirala Daru, koja nije skrivala svoje oduševljenje.

Pevačica je skakala, pućila se, dok se njena koleginica smejala i aplaudirala joj. Poseban šou nastao je kada su joj se na sceni pridružili Bata Zdravković i Đani kao plesni studio „Simjonov".

Seka Aleksić imitira Daru Bubamaru, Printscreen / Pink TV, Grand kabare
 

Inače, Seka je ovom prilikom „skinula" i Miru Škorić, što je takođe izmamilo silne reakcije kako njenog tadašnjeg okruženja, tako i fanova s društvenih mreža koji su na ove momente možda i zaboravili.

Dara Bubamara i Seka Aleksić su, podsetimo, bile bliske sve do 2018. Te godine, međutim, Dara se bila baš naljutila što je Seka zakazala svoj koncert u Štark Areni sedam dana pre njenog. Govoreći jednom prilikom na tu temu, istakla je:

- Ima samo jedna osoba sa kojom ne pričam, to je zbog koncerta, jer nije ispala fer i korektna prema meni (Seka Aleksić). Kad te ne volim, imam amneziju. Ja kad s nekim završim, ja sam završila za ceo život.

Aleksićeva je, inače, svojevremeno na Tviteru pozvala i fanove da podrže Daru na tom koncertu, kao što su nedelju dana ranije i nju. Drame se, pak, nikad nije doticala.

 

 

Dara je u tom periodu, upitana u jednoj emisiji da prokomentariše Sekin spektakl, izjavila:

- Nemam komentar. Ja sam poznata po tome da svima želim sreću i da sam dobar čovek i da ne želim nikom zlo. Onaj prvi utisak, a svi znate šta je, to mi je ostalo i neću da pričam o tome.

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike