Kakve obline! Seka objavila delić spota za novu pesmu "Voli me, ne voli" i jasno je da je sad drastično smršala! (FOTO/VIDEO)

22.12.2022

15:09

0

Otkrila je i tačan datum objavljivanja numere

Kakve obline! Seka objavila delić spota za novu pesmu "Voli me, ne voli" i jasno je da je sad drastično smršala! (FOTO/VIDEO)
Seka Aleksić - Copyright Foto: Marko Suvić

U poslednje vreme Seka Aleksić gotovo da i ne spava. Naime, pevačica vredno radi na novom projektu ,,Disco Seka“, a sudeći prema zadovoljnoj publici kao i pregledima na platformi You Tube, sav uložen trud se i isplatio. Međutim, Seka ne prestaje da iznenađuje.

Pevačica je odlučila da nešto ranije obraduje fanove drugom po redu pesmom ,,Voli me, ne voli“, koja će ugledati svetlost dana uoči dočeka - 30. decembra, a koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Aleksićeva je novim singlom želela da iznenadi publiku, te joj, kako kaže, nije bilo teško da sa svojim timom uradi i spot, sa kojim će ponovo pomeriti granice.

- Znate da je meni publika uvek na prvom mestu. Pošto je postojalo veliko interesovanje za moju drugu pesmu sa albuma "Disco Seka", odlučila sam da je što pre ekranizujem, kako bi publika bila zadovoljna. To je ujedno i iznenađenje koje sam krila sve do danas i nadam se da ću ispuniti očekivanja – rekla je pevačica.

U deliću spota je, inače, Sekina pozadina u gro planu, a čini se i da je još smršala.

Seka je na svom Tik Toku izbacila samo delić sa snimanja spota, a kako je proteklo snimanje pogledajte na linku ispod.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike