Keba „zaboravio" razmirice Igora i Milana, o Severininom bivšem sve najbolje priča: Aleksandra gledam kao svog unuka (VIDEO)

29.11.2022

17:06

0

Pevač je otkrio da i dan-danas viđa pevačicinog sina

Keba „zaboravio" razmirice Igora i Milana, o Severininom bivšem sve najbolje priča: Aleksandra gledam kao svog unuka (VIDEO)
Dragan Kojić Keba - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Dragan Kojić Keba pojavio se večeras na snimanju novogodišnje emisije na DM SAT televiziji. Nedavno je postao penzioner, a osim o poslovnim planovima, dočeku Nove godine, neminovna priča je bila i o njegovom odnosu sa bivšom snajom Severinom Vučković, ali i druženju Igora Kojića i Milana Popovića, Severininog bivšeg partnera.

U intervjuu za medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, Kojić ističe da njegov sin Igor nikada nije bio u svađi sa Popovićem.

Instagram printscreen/igorkojic
Igor Kojić i Milan Popović

- Ja se ne sećam da su oni ikad bili u svađi. Suvišna je reč pomirenje. Igor i Milan su u svojim intervjuima sve objasnili. Svaka moja reč je suvišna. 

O bivšoj snaji ipak nije želeo ni reč.

- Svaka moja reč je suvišna. Ja se ne sećam nikakvih Severininih napada. 

Na pitanje, da li Severininog sina gleda kao svog unuka, Keba kaže da je ta ljubav nemerljiva. 

24sedam/Mladen Mijatović
Igor Kojić

- Naravno, daće Bog da mi se ostvari ta želja (da dobije unuka). Ne mislim da će ljubav biti drugačija, nego što je bila prema Aleksandru. To dete je u mom srcu zauvek. Ne postoji kantar koji može da izmeri tu ljubav. Naravno da viđam Aleksandra. 

Podsetimo, evidentno je da je između Milana i Igora bilo razmirica, iako nijedna strana to ne želi da potvrdi, ali oni koji pomno prate njihove živote znaju da je Kojić palio crnu sveću ispred Popovićeve kuće, a danas su očigledno na to zaboravili. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike