Marijana u lošim odnosima i sa ćerkom! Mia je neko vreme živela sa Severinom, a majka je i nju prijavila policiji (FOTO)

31.08.2022

10:09

0

Autor: Marija Mitić

Pogledajte kako izgleda Severinina sestričina Mia

Marijana u lošim odnosima i sa ćerkom! Mia je neko vreme živela sa Severinom, a majka je i nju prijavila policiji (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Od juče u javnosti ne prestaje da se priča o privođenju Severine Vučković, koje se dogodilo u utorak, 30.8. u Zagrebu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane Popović u stanu u Splitu, pred očima majke, posle čega su je priveli. Pevačica i njena sestra su se, kako se piše, potukle, a u javnosti su nakon ovog okršaja isplivale Severinine fotografije na kojima ima povrede.

Kako se spekuliše, Marijana već dugi niz godina nije u dobrim odnosima sa Severinom, a niko ne zna gde je ona živela u poslednjih sedam godina. Ovo nije prvi put da nadležnim organima prijavi svoju rođenu sestru, a to je, prema navodima hrvatskih medija, činila i svojoj ćerki Miji.

Mia inače nije u dobrim odnosima sa majkom, a jedno vreme je živela sa pevačicom.

Ekonomistkinja Mia i njen partner Ivan Lepušić žive u Severininom neposrednom komšiluku, a Mia je jedno vreme i čuvala Severininog sina Aleksandra koji je obožava.

Severina je pre nekoliko godina otkrila kako je ona odabrala ime za sestričinu.

- Postoje u nama neki osećaji neprevodivi u reči… kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja - napisala je Severina kao opis fotografije sa Miom.

Podsećanja radi, kako je 24sedam prvi pisao, Severina je iz pritvora izašla juče, u večernjim satima, nekoliko sati nakon ispitivanja u policijskoj stanici, a mere zadržavanja joj nisu određene.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

Podsetimo, Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako ona nije bila uhapšena i da je sada na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podneti kaznenu prijavu protiv sestre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike